Σημαντική εξέλιξη με τον Μάξι Λοβέρα – Η επιστροφή στον Ολυμπιακό και σε ποια ομάδα είπε «όχι»

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Σημαντική εξέλιξη με τον Μάξι Λοβέρα – Η επιστροφή στον Ολυμπιακό και σε ποια ομάδα είπε «όχι»

Σημαντική εξέλιξη με τον Μάξι Λοβέρα – Η επιστροφή στον Ολυμπιακό και σε ποια ομάδα είπε «όχι»
Ο δανεισμός του Λοβέρα στη Ράσινγκ ολοκληρώνεται στις 31/12 και από το... διαβατήριο που θα έχει στα χέρια του, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του!Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα αποτελεί ένα από τα σημαντικά ποδοσφαιρικά κεφάλαια του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2019 στοίχισε σχεδόν 4.000.000 € στους Ερυθρόλευκους. Η επένδυση σε πρώτη φάση δεν έχει «βγει», αλλά ο Αργεντινός είναι μόλις 22 ετών (09/03/1999) και η προοπτική να εξελιχθεί και να γίνει ο παίκτης που πίστευαν στον Πειραιά, υπάρχει ακόμη στο τραπέζι.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον περασμένο Φεβρουάριο τον παίκτη στη Ράσινγκ Κλουμπ. Με οψιόν αγοράς που πλησιάζει τα 5.000.000 €. Ποσό που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει η ομάδα του Μπουένος Αϊρες. Εξάλλου, το ζητούμενο δεν ήταν η πώληση σε πρώτη φάση. Αλλά να πάρει παιχνίδια. Να εξελιχθεί, να βρει τα πατήματά του, να βρει ρυθμό και να επιστρέψει καλύτερος. Και εκ του αποτελέσματος, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, καθώς έως τώρα ο Λοβέρα έχει συνολικά 32 συμμετοχές με τη Ράσινγκ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είναι βασικός, αλλά παίζει πολύ. Και αυτό είναι το θετικό.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Λοβέρα, υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Με τη μία εξ αυτών να είναι πολύ σημαντική, καθώς μπορεί να κρίνει και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάξι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση ιταλικού διαβατηρίου, καθώς η οικογένειά του έχει ρίζες από τη γειτονική χώρα. Και εφόσον καταφέρει να το πάρει στα χέρια του, η επιστροφή του στο Ρέντη την 1η Ιανουαρίου του 2022, θα είναι πολύ πιθανή. Σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 ξένοι στο ρόστερ του (Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Μάντι Καμαρά, Πιερ Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Χένρι Ονιεκούρου, Αλγκασίμ Μπα) και μόνο οι 5 εξ αυτών μπορούν να βρίσκονται στις αποστολές των εγχώριων διοργανώσεων.

ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ

Από εκεί και πέρα, μια δεύτερη ενδιαφέρουσα είδηση που αφορά στον Λόβέρα, έρχεται από την… Παραγουάη! Οπως προκύπτει, λοιπόν, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, έχει κάνει ενέργειες, ώστε να πολιτογραφήσει Παραγουανό τον Λοβέρα, με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει στο αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα. Μάλιστα, σημειώνεται πως αυτή η διαδικασία θα είναι εύκολη και όχι χρονοβόρα, καθώς η μία γιαγιά του είναι Παραγουανή!

Προς το παρόν, πάντως, ο ίδιος δεν εμφανίζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Εξάλλου, ο Λοβέρα έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές της Αργεντινής και προς το παρόν έχει απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο. Εντούτοις, ο μάνατζέρ του, που χειρίζεται και την υπόθεση του ιταλικού διαβατηρίου, αλλά και εκείνη της Παραγουάης, αναφέρει ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνοντας, εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει καμία βιαστική απόφαση για τον Λοβέρα. Ούτε θα τον λογίζει ως έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται. Τουναντίον. Επειδή πρόκειται για ένα κεφάλαιο του συλλόγου και μια επένδυση που έκανε τη διοίκηση να βγάλει αρκετά εκατομμύρια από το ταμείο, πρέπει να βρεθεί τρόπος να «βγει». Και για αυτόν τον λόγο όταν έρθει η ώρα, η απόφαση θα γίνει με αυτή την προοπτική. Εξάλλου, καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια, ούτε να πετάει λεφτά, αλλά ούτε και να αφήσει παίκτες με ταλέντο, προοπτική και σε τέτοια ηλικία να «χάνονται».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate