Ντεμπούτο με ασίστ για τον Αγκιμπού, βασικοί και οι Μαντί και Κανέ (vid)

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ντεμπούτο με ασίστ για τον Αγκιμπού, βασικοί και οι Μαντί και Κανέ (vid)

Ντεμπούτο με ασίστ για τον Αγκιμπού, βασικοί και οι Μαντί και Κανέ (vid)
Η Γουινέα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Σουδάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Αγκιμπού Καμαρά στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην εθνική του ομάδα, να έχει την ασίστ στο γκολ του Μπάγιο – Ξανά βασικοί οι Μαντί Καμαρά και Κανέ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με τον Αγκιμπού Καμαρά να συνδυάζει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή του στην εθνική του ομάδα με ασίστ και τους Μαντί Καμαρά και Μαμαντού Κανέ να ξεκινούν για μια ακόμα φορά στη βασική 11άδα, η Γουινέα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Σουδάν (σ.σ ο αγώνας έγινε στο Μαρόκο), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γουινέας μόνο σε φιλικά παιχνίδια, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ντιντιέ Σιξ και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του, έχοντας την ασίστ στο γκολ του Μπάγιο. Στο 56’ ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει η Γουινέα και έστειλε την μπάλα… συστημένη στο κεφάλι του Μπάγιο, με τον επιθετικό της Κλερμόν να σκοράρει για το 1-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι, ωστόσο, αντέδρασαν και στο 72’ ο Τιέιρι διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο Αγκιμπού όσο και οι Μαντί Καμαρά και Κανέ ξεκίνησαν στη βασική 11άδα και παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτό τον βαθμό η Γουινέα, που έχει ένα ματς λιγότερο καθώς το παιχνίδι με το Μαρόκο είχε αναβληθεί λόγω του πραξικοπήματος που έγινε τον περασμένο μήνα στο Κονάκρι, έχει 2 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου. Η ομάδα των τριών άσων του Ολυμπιακού είναι πίσω από τη Γουινέα Μπισσάου και το Μαρόκο, που έχουν από 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ τελευταίο είναι το Σουδάν με 1 πόντο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ ΕΔΩ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate