Περιζήτητος ο Μασούρας – Αυτές οι ομάδες τον θέλουν

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Περιζήτητος ο Μασούρας – Αυτές οι ομάδες τον θέλουν

Περιζήτητος ο Μασούρας – Αυτές οι ομάδες τον θέλουν
Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ τη φετινή σεζόν έχει μπει… φουριόζος και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και έλυσε τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και σκοράρει, αλλά και μοιράζει ασίστ, με αποκορύφωμα φυσικά την απίθανη εμφάνιση στην Πόλη και το 3-0 επί της Φενέρ.

Ο Μασούρας σε εκείνο το ματς ήταν συγκλονιστικός σκοράροντας δυο φορές και δίνοντας την τελική πάσα στον Τικίνιο για το πρώτο γκολ, με την εμφάνιση του να κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού από την περσινή σεζόν βγάζει μάτια, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν, όμως φέτος είναι ακόμη καλύτερος και είναι περιζήτητος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, Τορίνο, Φιορεντίνα και Μίντιλαντ έχουν βάλει στο… μάτι τον Έλληνα εξτρέμ. Μάλιστα, εκπρόσωποι των δύο ιταλικών συλλόγων βρέθηκαν στις εξέδρες του «Σουκρού Σαράτσογλου» με τη Φενέρμπαχτσε αλλά και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, για να τον δουν από κοντά και να σχηματίσουν ακόμη καλύτερη άποψη.

Από την άλλη η Μίντιλαντ κοιτάζει την περίπτωση του εδώ και δυο χρόνια, όμως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στα «θέλω» του Ολυμπιακού, ενώ οι τρεις αυτοί σύλλογοι δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τον Μασούρα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών φαίνεται πως έχει… πέραση και σε ομάδες της Premier League, αλλά και στην Βundesliga, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια κρούση προς τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως όλο και περισσότερα «βλέμματα» βρίσκονται σε αγώνες του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες για να τσεκάρουν την περίπτωση του Μασούρα, που αποτελεί κομβικό παίκτη στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς εδώ και περίπου 2,5 χρόνια.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate