Παραλήρημα Τούρκου απόστρατου ναυάρχου μ' αφορμή τις δηλώσεις Μαρινάκη μετά το «διπλό» με τη Φενέρ!

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Παραλήρημα Τούρκου απόστρατου ναυάρχου μ' αφορμή τις δηλώσεις Μαρινάκη μετά το «διπλό» με τη Φενέρ!

Παραλήρημα Τούρκου απόστρατου ναυάρχου μ' αφορμή τις δηλώσεις Μαρινάκη μετά το «διπλό» με τη Φενέρ!

Δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση και μ' έντονα εθνικιστικό χαρακτήρα από τον Τούρκο, απόστρατο, ναύαρχο Τσιχάτ Γιαϊτσί, μ' αφορμή τα λεγόμενα Μαρινάκη, μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης εξακολουθούν να είναι στην Τουρκία, όχι μόνο για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και τα αδιέξοδα σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής κι έτσι επανέρχονται για «εσωτερική κατανάλωση» στη ρητορική εναντίον της Ελλάδας μ' αφορμή έως και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το «διπλό» επί της Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Τότε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είχε πει πως ήταν πολύ σημαντική επιτυχία «μια τέτοια νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στη δική μας πόλη».

Ο Τσιχάτ Γιαϊτσί, απόστρατος Τούρκος ναύαρχος, επανήλθε στο θέμα, μιλώντας στο «TVNET».

«Αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας σκέφτεται έτσι, τότε το ίδιο σκέφτονται πάντα οι ηγέτες του ελληνικού κράτους και οι στρατιώτες. Στον ελληνικό εθνικό ύμνο υπάρχει η έκφραση ‘’Περισσότερο τουρκικό αίμα, περισσότερο τουρκικό αίμα’’. Στην πραγματικότητα, συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Το 1919 η Ελλάδα ξεκινώντας μία τρέλα κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με ηγέτη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποτελείωσε τον ελληνικό στρατό. Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, όμως η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα εδάφη της με τη Συνθήκη της Λωζάννης», ανέφερε σχετικά στις, παραλήρηματικου, χαρακτήρα δηλώσεις του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate