Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Ο ποιοτικός Βαλμπουενά και ο «εκτελεστής» Ελ Αραμπί

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Ο ποιοτικός Βαλμπουενά και ο «εκτελεστής» Ελ Αραμπί

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Ο ποιοτικός Βαλμπουενά και ο «εκτελεστής» Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο χάρη στις παλιοσειρές του, τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΒΑΤΣΛΙΚ

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν είχε αρκετή δουλειά. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν βγήκε μπροστά ο Παναιτωλικός όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

ΛΑΛΑ

Από την πλευρά του είχε αρκετούς χώρους, ανέβηκε πολλές φορές να βοηθήσει στην επίθεση, αλλά όλες του οι σέντρες ήταν κάκιστες. Η απόδοση του δεν έπιασε τα επίπεδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΜΠΑ

Είχε αρκετά θέματα στο ξεκίνημα του αγώνα και η έλλειψη ρυθμού ήταν ολοφάνερη. Είχε λάθος θέση στη φάση του γκολ του Βέργου και χρειάστηκε χρόνο για να μπει στο παιχνίδι.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά στη φάση του 1-1 καλύπτει τον σκόρερ και στη συνέχεια δεν μπορεί να τον σταματήσει. Δεν είχε αρκετή δουλειά στα μετόπισθεν και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Πολλές κούρσες γι' ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Μολδαβός προσπάθησε πολύ, αλλά οι σέντρες του δεν είχαν επιτυχία.

ΕΜΒΙΛΑ

Δεν μπήκε καλά στο ματς, έκανε λάθος σε εύκολες πάσες, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του σε ένα παιχνίδι που κλήθηκε και αυτός να δημιουργεί.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Αντικαταστάθηκε στο 54', διότι ο Μαρτίνς ήθελε έναν πιο δημιουργικό παίκτη στο γήπεδο. Ο Μαντί δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη της ομάδας και ούτε μπορούσε να παίξει κάθετα.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι, έτρεξε πολύ, πίεσε και γι' ακόμα ένα παιχνίδι ήταν παίκτης που προβλημάτισε τον αντίπαλο. Ο Αγκιμπού επιχείρησε πολλά σουτ έξω από την περιοχή και σε μερικές περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει ενεργήσει διαφορετικά. Πάντως από ένα δικό του σουτ έγινε και η φάση του πέναλτι.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και αυτό φάνηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Στο 5' έκανε την πρώτη απόπειρα να σκοράρει. Πολύ δραστήριος ο Μασούρας και με συνεχή κίνηση προσπάθησε να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ

Επανήλθε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και κατέγραψε την πρώτη του ασίστ με το καλοχτυπημένο κόρνερ στο 13'. Ήταν δραστήριος, έφταιξε φάσεις, αλλά από ένα σημείο και μετά έπεσε αρκετά η απόδοση του.

ΤΙΚΙΝΙΟ

Ορεξάτος μπήκε στο παιχνίδι και φάνηκε στη φάση του 5' που δημιούργησε για τον Μασούρα. Είναι σκόρερ ο Βραζιλιάνος και το απέδειξε και στο Αγρίνιο σημειώνοντας το πέμπτο του φετινό γκολ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Ήρθε από τον πάγκο στο 54' και έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο Ματιέ μπορεί να δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά στον Ολυμπιακό και φυσικά χάρη στην εξυπνάδα του και την επιμονή του κέρδισε το πέναλτι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο τον αισθάνθηκε η άμυνα του Παναιτωλικού. Κάνει σπουδαία δουλειά στο γήπεδο και γι' ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ψύχραιμος σκοράροντας από την άσπρη βούλα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Πέρασε στη θέση του Λαλά, ο οποίος δεν ήταν ουσιαστικός στα γεμίσματα του. Έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έκανε τη διαφορά.

ΚΟΥΝΤΕ

Ο Καμερουνέζος αγωνίστηκε ελάχιστα σε ένα σημείο που το ματς είχε γίνει... ροντέο.

ΣΙΣΕ

Απλά μπήκε στο γήπεδο για να ροκανίσει το χρόνο ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate