Ολυμπιακός: Ποντάρει στον Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ποντάρει στον Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ποντάρει στον Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με την επανέναρξη τον Γκάρι Ροντρίγκες να μπει στο κόλπο και να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό για να τον βάλει στα ματς με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έναν ποδοσφαιριστή που περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον ο Πέδρο Μαρτίνς με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και ένας παίκτης που τον ήθελε εδώ και ένα χρόνο η ομάδα του Πειραιά.

Ο Αφρικανός άσος δεν βρίσκεται στον Ρέντη αυτές τις ημέρες, αφού έχει κληθεί στην εθνική του ομάδα. Έχει ενσωματωθεί με το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά στον Ολυμπιακό το είδαν με αρκετά καλό μάτι αυτό το γεγονός.

Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έλεγε "όχι" εάν ο Γκάρι έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λιβερία. Ο Ροντρίγκες θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό και σε αυτή την περίπτωση η εθνική του ομάδα θα του έκανε καλό.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ροντρίγκες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά έμεινε εκτός τελικής εικοσάδας. Με την επανέναρξη, όμως, ο Πορτογάλος κόουτς ποντάρει στον Γκάρι. Περιμένει πολλά απ' αυτόν και θα αρχίσει να τον βάζει στο… κόλπο. Και με τα Γιάννενα θα είναι στην αποστολή ο ποδοσφαιριστής, αλλά ο βασικός του στόχος είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate