Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Μαρτίνς: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»-Τι είπε για Μασούρα, Αγκιμπού

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Μαρτίνς: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»-Τι είπε για Μασούρα, Αγκιμπού

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Μαρτίνς: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»-Τι είπε για Μασούρα, Αγκιμπού

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής στις δηλώσεις που έκανε τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ματς: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι. Ενα καλό πρώτο ημίχρονο με εξαιρετική απόδοση. Θα μπορούσαν να μπουν περισσότερα γκολ, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ήταν απολύτως φυσιολογικό. Δεν μας απειλήσε όμως ιδιαίτερα, εκτός από τη φάση του γκολ και τη στατική φάση στο δοκάρι. Γενικώς κρατάμε το πρώτο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι σημαντική νίκη για εμάς».

Για τους Μασούρα και Αγκιμπού: Ο Γιώργος πέρασε και έναν τραυματισμό που του έκοψε την εξαιρετική κατάσταση που βρισκόταν. Λόγω του τραυματισμού του έμεινε πίσω και τώρα βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Αγκιμπού πάντοτε συνεισφέρει με την ποιότητά του και το έδειξε και σήμερα».

Για το αν ήταν πρόκληση για τον ίδιο να κερδίσει τον Λουτσέσκου: «Σημασία έχει ποιος παίζει στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι ο Πέδρο ή ο Λουτσέσου. Σημασία έχει ότι παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, θέλαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate