Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» Γιουβέντους και Τορίνο

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» Γιουβέντους και Τορίνο

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» Γιουβέντους και Τορίνο

Υπό το βλέμμα ανθρώπων της Γιουβέντους και της Τορίνο θα διεξαχθεί το βράδυ το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ανέκαθεν τραβούσαν τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Είναι το σημαντικότερο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου να δείχνουν ενδιαφέρον γι' αυτή την αναμέτρηση.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έτσι και το αποψινό που θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχει προσελκύσει τους σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί επίσημα ότι στο φαληρικό γήπεδο απόψε θα βρίσκεται άνθρωπος της Γιουβέντους και της Τορίνο. Οι δύο ομάδες που χθες βρέθηκαν αντιμέτωπες στη Serie A απόψε θα βρίσκονται στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι δύο ιταλικές ομάδες θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να έχει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν μεγάλα κλαμπ.

Εκτός από τη Γιουβέντους και την Τορίνο στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης" θα βρίσκονται και εκπρόσωποι από ένα μεγάλο ισπανικό και ένα ιταλικό μανατζερικό γραφείο. Στο ντέρμπι αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που για τους λόγους τους δεν έχουν ενημερώσει επίσημα τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate