Ολυμπιακός: Οι παίκτες στα «κόκκινα» που μπορεί να μην είναι βασικοί με Άϊντραχτ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Οι παίκτες στα «κόκκινα» που μπορεί να μην είναι βασικοί με Άϊντραχτ

Ολυμπιακός: Οι παίκτες στα «κόκκινα» που μπορεί να μην είναι βασικοί με Άϊντραχτ
Η επιβάρυνση των διεθνών και ορισμένων βασικών στελεχών του Ολυμπιακού με ΠΑΣ θα παίξει κομβικό ρόλο στην 11άδα του Μαρτίνς με την Αϊντραχτ.

Όπως έχουμε ήδη καταγράψει η 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη θα έχει αλλαγές αναφορικά με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Δύο δυνατοί υποψήφιοι για βασικοί πιθανώς σε ένα 4-3-3 είναι οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Υπάρχουν αυτή την περίοδο παίκτες που μπορεί να είναι στα... κόκκινα. Παίκτες με επιβάρυνση και λόγω Εθνικών ομάδων και γενικά συνεχόμενων αγώνων όπως οι Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και Μασούρας. Και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει και άλλους διεθνείς όπως τον Σισέ.
  
Κάτι που σημαίνει πως εκτός από τη μία θέση στο κέντρο και μπροστά που θα ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί μπορεί να υπάρξει και τουλάχιστον μία ακόμα αλλαγή σε σχέση με την άμυνα (μπορεί και δύο σε άκρα και κέντρο άμυνας). Ακόμα και ο Κούντε πάντως μπορεί να είναι υποψήφιος για το κέντρο (όπως και οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ για τα δύο άκρα της άμυνας) εάν δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης ενώ ας μην ξεχνάμε πως ακολουθεί σημαντικό ντέρμπι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες