Ολυμπιακός: Ο Σισέ έχει ξετρελάνει τη Λίβερπουλ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ο Σισέ έχει ξετρελάνει τη Λίβερπουλ

Ολυμπιακός: Ο Σισέ έχει ξετρελάνει τη Λίβερπουλ

Ο Παπέ Σισέ έχει μπει στη λίστα της Λίβερπουλ, η οποία τον τσέκαρε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα λέγεται ότι ενδιαφέρεται για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Παπέ Σισέ όχι απλά έχει γυρίσει το χαρτί στον Ολυμπιακό, αλλά έχει εκτοξεύσει τη μετοχή του. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι βασικότατος στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και κλέβει ήδη την παράσταση.

Ο δανεισμός του στη Σεντ Ετιέν φαίνεται πως τον έχει βοηθήσει πολύ και έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πολύ πιο ώριμος. Η διαφορά φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το "ΦΩΣ" σας έγραψε για την παρουσία ανθρώπου της Τορίνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε βάλει στο μάτι τον στόπερ του Ολυμπιακού. Από την Αγγλία, ωστόσο, προκύπτει ότι η Λίβερπουλ τσεκάρει τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Daily Mail σκάουτερ της Λίβερπουλ, της Άρσεναλ και της Έβερτον βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο "Σουκρού Σαράτσογλου". Οι Reds ξεχώρισαν τον Παπέ Σισέ, τον οποίο μάλιστα τον παρακολουθούν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Η Λίβερπουλ θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιθυμεί να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του μετά το περσινό πατατράκ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους η περίπτωση του Σισέ έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια της παρακολούθησης και να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ενδιαφέρον. Οι Άγγλοι στέκονται στην παρουσία του συμπατριώτη του, του Μανέ, ο οποίος θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί στο "Άνφιλντ". Φυσικά και ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει ο Σισέ. Οι Άγγλοι αναφέρουν ακόμη και την εξαιρετική του εμφάνιση στο Emirates στο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση επί της Άρσεναλ.

Η ουσία είναι ότι ο Παπέ Σισέ έχει ανεβάσει για τα καλά τις μετοχές του. Ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο ότι δεν συζητάει με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ, αλλά για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να υπάρξει επίσημη πρόταση προς την πειραϊκή ΠΑΕ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate