Συνεχίζει να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί

Τον ίδιο του τον εαυτό, σε ευρωπαϊκό τουλάχιστον επίπεδο, έχει ξεπεράσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τις επιδόσεις του στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας μοναδικά ατομικά ρεκόρ στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μοναδικές είναι οι επιδόσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει καταφέρει με την… ερωτική επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα να αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους σκόρερ που είχε ποτέ στην ιστορία του ο σύλλογος.

Και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς, οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων λένε την αλήθεια.

Ο διεθνής άσος πέτυχε το μοναδικό γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας στην ήττα από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, φτάνοντας ο ίδιος τα 60 γκολ σε 112 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 15ο γκολ του Αραμπί στην Ευρώπη, πιάνοντας στην πρώτη θέση των… ευρωπαίων σκόρερ της ομάδας τους Κώστα Μήτρογλου και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ ξεπέρασε τον Νίκο Αναστόπουλο που πλέον έμεινε μόνος του στα 14 τέρματα.

Πέρα από τα 15 του γκολ στην Ευρώπη (7 σε προκριματικά και ομίλους Champions League και 8 σε προκριματικά και ομίλους Europa League) έχει 43 στην Super League και 2 στο Κύπελλο. Την πρώτη του χρονιά στο μεγάλο Λιμάνι ο Ελ Αραμπί κατάφερε να πετύχει 27 γκολ σε 51 αναμετρήσεις, ενώ την περσινή σεζόν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού σκόραρε 28 φορές και μάλιστα σε δύο ματς λιγότερα (49).

Τη φετινή σεζόν μπήκε κάπως «κουμπωμένος», έχοντας μέχρι τώρα 5 γκολ σε 12 αναμετρήσεις, ενώ σε κάποια ματς έχει περάσει ως αλλαγή από τον πάγκο. Πάντως, δεν είναι ο πρώτος σκόρερ στο υπάρχον ερυθρόλευκο ρόστερ, καθώς ο Κώστας Φορτούνης προπορεύεται με 79 γκολ σε 263 εμφανίσεις. Το απόλυτο ρεκόρ σκοραρίσματος για τον πρώτο σκόρερ την τελευταία διετία του Ολυμπιακού ήταν στο Κατάρ, αφού εκεί είχε καταφέρει να σκοράρει 90 φορές σε 78 ματς! Στην Ισπανία (με τη Γρανάδα) είχε σταματήσει στα 44 μετά από 134 αγώνες, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε πετύχει 28 γκολ σε 76 ματς.

Πέρα από το να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες, ο Μαροκινός «κίλερ» αποδεικνύεται δυνατός… πασαδόρος. Το απόλυτο ρεκόρ του 34χρονου φορ ήταν η τριετία στη Γαλλία με τη φανέλα της Καέν, όταν από το 2008 ως το 2011 είχε 13 ασίστ.

Και αυτό το προσωπικό ρεκόρ του έχει καταφέρει να το ξεπεράσει στον Ολυμπιακό! Ήδη μετράει 15 ασίστ, ενώ στην Αλ Ντουαϊλ είχε δέκα τελικές πάσες (σε τρεις σεζόν) και με τη Γρανάδα είχε επτά (σε τέσσερις).
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate