Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για Άιντραχτ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για Άιντραχτ

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για Άιντραχτ
Ο Πέδρο Μαρτίνς πιθανότατα θα επαναφέρει το 4-3-3 στο ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα ανήκει στο παρελθόν και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή μπορεί να περιμένει. Για τον Ολυμπιακό προέχει ο αγώνας με την Άιντραχτ την Πέμπτη στη Φρανκφούρτη (22:00), που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της πορείας του στο Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη προετοιμάζει την ομάδα του για το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς των ομίλων. Όλα δείχνουν πως θα επαναφέρει το 4-3-3, επιλέγοντας μια πιο… ασφαλή διάταξη από το 4-2-3-1 με το οποίο άρχισε στους Ζωσιμάδες την Κυριακή. Επίσης τα πάντα συνηγορούν στο ότι ο τρίτος χαφ που θα προστεθεί στον άξονα θα είναι ο πολύτιμος Γιαν Εμβιλά, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φαίνεται ότι θα πάρει τη θέση του Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης. 
 
Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως ο Βατσλίκ θα είναι στο τέρμα, ενώ δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στην τετράδα της άμυνας των Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλου και Σισέ. Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά αναμένεται να πλαισιώσουν τον Εμβιλά στο κέντρο και για την επίθεση, στο πλευρό του Ελ Αραμπί έχουν προβάδισμα για να βρεθούν οι Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά.

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός όπως συνηθίζει να κάνει πλέον δεν έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις του στην προπόνηση, ούτε και αναμένεται να το κάνει σήμερα ή αύριο. Αυτό που αναμένεται να κάνει στη Φρανκφούρτη, είναι να παρατάξει ένα σύνολο που θα είναι συμπαγές αμυντικά και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» την Άιντραχτ με αντεπιθέσεις. Έχει εντοπίσει μεγάλη αδυναμία στους Γερμανούς τόσο στα άκρα της άμυνας, όσο και στις στατικές φάσεις, κάτι που θα θελήσει να αξιοποιήσει για να φύγει ο Ολυμπιακός με βαθμούς ή βαθμό από το Deutsche Bank Park.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate