Το… αλλάζει ο Μαρτίνς για την τριάδα-φωτιά

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Το… αλλάζει ο Μαρτίνς για την τριάδα-φωτιά

Το… αλλάζει ο Μαρτίνς για την τριάδα-φωτιά
Την απόφαση να ανοίξει το ροτέισον στον Ολυμπιακό, ενόψει της απαιτητικής και δύσκολης τριάδας με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, έχει λάβει ο Πέδρο Μαρτίνς. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με το μυαλό στην απαιτητική και δύσκολη τριάδα αγώνων με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ πορεύτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά πως είναι δύσκολο για την προετοιμασία της ομάδας να παίζει Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή και να υπάρχει μηδενική δυνατότητα για την σωστή προπόνηση ανάλογα τις απαιτήσεις κάθε ματς.

Για αυτό το λόγο ο 52χρονος κόουτς έλαβε την απόφαση να ανοίξει το ροτέισον και να μην αρκεστεί σε 14 παίκτες, όπως έκανε πριν από τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τον Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις, είτε πάει me 4-2-3-1 ή 4-3-3 στους «Ζωσιμάδες».

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να κάνει κάποιες εκπλήξει στη Φρανκφούρτη και να δοκιμάσει νέα πρόσωπα απέναντι στην Άιντραχτ. Είναι πιθανό να παίξουν ο Ρόνι Λόπες, ο Βρουσάι ή ο Κούντε ως βασικοί στη Γερμανία.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate