Βαμβακούλας: Μιλά για.. Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Αγκμπού, Μαρτίνς, Γιαννίκη, Μασούρα και Άννα Βίσση...

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Βαμβακούλας: Μιλά για.. Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Αγκμπού, Μαρτίνς, Γιαννίκη, Μασούρα και Άννα Βίσση...

Βαμβακούλας: Μιλά για.. Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Αγκμπού, Μαρτίνς, Γιαννίκη, Μασούρα και Άννα Βίσση...
Ο Νίκος Βαμβακούλας μού είπε κάποιες πολύ καλές ατάκες. Άλλο θέμα ήθελα να κάνω, να μιλήσουν και ο Χατζηπαναγής με τον Κωφίδη για τα μακριά σγουρά μαλλιά που έχουν εκλείψει πια από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μου έκατσε. Μίλησε όμως ο Βαμβακούλας για Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Αγκιμπού, Μασούρα, Μαρτίνς, Γιαννίκη, για τις τρέλες με τα μαλλιά, ως και την Άννα Βίσση!  Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Νίκος Βαμβακούλας μού είπε κάποιες πολύ καλές ατάκες. Το δάχτυλο στην πρίζα, ο κουκουρούκου, στον στρατό με παντοφλίτσες...

Πώς είδες το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος, έκανε δύο γκολ, είχε δοκάρια, το καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είναι το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα. Όποτε ο Ολυμπιακός πιέζεται, όπως μετά την ήττα της Πέμπτης, αντιδρά ως πρωταθλητής. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τα προηγούμενα ματς. Στο β' μέρος έπεσε, αλλά, εντάξει, θα αντιδράσει και ο αντίπαλος όταν είναι πίσω στο σκορ. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο.

Έπαιξε ρόλο στην άνοδο του Ολυμπιακού ο Γκάρι Ροντρίγκες;

Ναι, θα βοηθήσει ο χρόνος τον Ολυμπιακό να γίνει καλύτερος, να βρουν τη φυσική τους κατάσταση ορισμένοι παίκτες, να βοηθήσουν οι μεταγραφές αλλά και περσινοί παίκτες-κλειδιά που δεν έχουν βρει τον εαυτό τους. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ, έχει καλούς παίκτες, πολύ καλό πάγκο. Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ, ώστε να πάρει ο Ολυμπιακός τον τίτλο.

Σου έκανε εντύπωση όταν έβγαλε ο Μαρτίνς τον Ροντρίγκες και έβαλε τον Ονιεκουρού; Μάθαμε αργότερα ότι πονούσε.

Δεν είχε αγώνες ο Ροντρίγκες, δεν ήθελε ο προπονητής να τον κάψει, είπε και ότι πονούσε. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα μπει στην εντεκάδα αυτός ο παίκτης. Ο Μαρτίνς σε όλους δίνει ευκαιρίες.

Ο πιο φθηνός από τις μεταγραφές, ο Αγκιμπού, έχει βγει ο καλύτερος όλων έως τώρα.

Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά. Το παιδί αυτό τρέχει πολύ, πιέζει, παίζει μπαλίτσα, σουτάρει απ’ όπου να 'ναι, βάζει γκολ. Χαφ ή ακραίος που δεν βάζει γκολ δεν μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό. Βλέπεις ο Μασούρας πόσο σκοράρει. Αυτοί οι δύο βοηθάνε πολύ την ομάδα με τα γκολ τους. Θα ανέβει κι άλλο ο πιτσιρικάς πιστεύω, θα πάει ακόμα πιο καλά.


Κάποιοι ανησυχούσαν για αλλαγή προπονητή αν έχανε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ. Αν έχανε, θα έφευγε;

Τι είμαι, ο... μάντης Κάλχας; Γιατί να φύγει όμως; Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τον Μαρτίνς. Από την ομάδα δεν είμαι. Πιστεύω ότι ταλαιπωρήθηκαν με τις Εθνικές, είναι και οι συγκυρίες που δεν έχουν φορμαριστεί παίκτες σημαντικοί, τον άλλον μήνα νομίζω ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός, πολύ καλύτερος.


ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ υπολογίζεις πιο πολύ ως αντίπαλο;

Και τους δύο το ίδιο. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει το πρωτάθλημα όπως πέρσι με είκοσι βαθμούς. Έχουν δυναμώσει οι αντίπαλοί του. Το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί από τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ό,τι ζήτησε ο προπονητής η διοίκηση τού το έφερε.


Ο Γιαννίκης, νέος Έλληνας προπονητής, είναι ρίσκο που βγαίνει;

Άλλο τα Γιάννινα και άλλο η ΑΕΚ. Τώρα θα φανεί αν έχει γερό στομάχι και μπορεί να αντέξει.


Έχουμε κάνει συνεντεύξεις στο παρελθόν, δεν θέλω να ρωτάω τα ίδια. Μια ερώτηση που δεν θυμάμαι να έχω κάνει: Από τους συμπαίκτες σου, αν σου έλεγαν ότι ένας μόνο δεν πρέπει να λείψει σε ντέρμπι, ποιον θα διάλεγες;

Τον Αναστόπουλο.


Από τον Παναθηναϊκό;

Τον Σαραβάκο.

Ο Ονιεκουρού έχει αλλάξει τρία χρώματα μαλλιών σε λιγότερο από δύο μήνες. Πώς σου φαίνεται αυτό;

Με το μαλλί δεν παίζεις μπάλα, φίλε! Ο κουκουρούκου στην Τουρκία έπαιζε καλά, δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα.


Ο κουκουρούκου είπες;

Στο μαλλί του καθενός δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο.


Εσύ το πείραζες το μαλλί σου;

Εγώ... γεννήθηκα με σγουρό μακρύ μαλλί! Τι νομίζεις, ότι... έβαζα το δάχτυλο στην πρίζα;


Περμανάντ δεν έκανες ποτέ;

Τι είναι αυτό; Ποτέ! Άλλοι ίσως έκαναν επειδή μιμούνταν εμένα. Η Άννα Βίσση είχε πει ότι τα έκανε σγουρά τα μαλλιά της για να μου μοιάσει!


Πλάκα κάνεις σε αυτό;

Όχι, αλήθεια, το έχει πει.

Ήσουν ροκάς όπως ο Κωφίδης και σε είχε επηρεάσει αυτό για το μαλλί; Σαν εσένα είχαν το ίδιο μαλλί και ο Χατζηπαναγής και ο Χαντζίδης.

Εγώ ελληνικά άκουγα.

Πιστεύεις ότι οι άλλοι έκαναν περμανάντ;

Ο Χαντζίδης και ο Κωφίδης όχι.

Τώρα γιατί δεν υπάρχουν μακριά σγουρά μαλλιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Πολλά δεν υπάρχουν τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Πες μου έναν αντίπαλο που σε δυσκόλευε πολύ. Δεν σε έχω ρωτήσει ποτέ.

Οι δύο της Καστοριάς στο ξερό που είχε για έδρα τότε! Ο Δίντσικος και ο Τσιρώνης. Δεν την περίμενες αυτήν την απάντηση, ε; Ο πιο δύσκολος αντίπαλος πάντως ήταν η κακή μου μέρα.

Ο Σαραβάκος στις προπονήσεις ήταν ο πιο δύσκολος;

Ο Σαραβάκος ήταν πολύ γρήγορος, τέτοιους παίκτες δεν πρέπει να τους παίζεις από κοντά. Πρέπει να έχεις τον χρόνο να γυρίσεις και να στρίψεις προς τα πίσω αν πάνε σε ντρίμπλα. Δεν ήταν έξυπνο να παίξεις τον Σαραβάκο από κοντά.

Είπες ότι άλλοι μπορεί να αντέγραψαν εσένα. Μήπως όμως εσύ αντέγραψες τον Κέβιν Κίγκαν;

Μου άρεσε πολύ ο Κέβιν Κίγκαν, ήταν παικταράς. Όμως εγώ ήμουν γνήσιος.

Από πού το είχες πάρει;

Τέτοιο μαλλί είχαν και ο πατέρας μου και η μητέρα μου!

Στον στρατό δεν το έκοψες;

Όχι! Λίγο το κόντυνα και το έκρυβα σε ένα καπέλο. Ήμουν σωματική αγωγή στην αεροπορία με παντοφλίτσες! Στον Ολυμπιακό έπαιζα...

Υπήρξε προπονητής που να σου ζήτησε να το κόψεις;

Ναι. Στην Εθνική ελπίδων, όταν ήμουν στο Λαύριο ακόμα, μου είπε ο Καραπατής «θα κόψεις τα μαλλιά, αλλιώς θα φύγεις». Και του είπα «φεύγω, τα μαλλιά δεν τα κόβω»!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate