Νικολακόπουλος: «Γιατί ανησυχεί ο Ολυμπιακός για Τζολάκη»

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Γιατί ανησυχεί ο Ολυμπιακός για Τζολάκη»

Νικολακόπουλος: «Γιατί ανησυχεί ο Ολυμπιακός για Τζολάκη»
Προβληματισμός ελέω Τζολάκη στον Ολυμπιακό. Ακούστε τα τελευταία νέα των Πειραιωτών, όπως τα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Γιατί ο Ολυμπιακός προβληματίζεται για Τζολάκη…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στα θέματα της επικαιρότητας των «ερυθρόλευκων» και μίλησε για τους διεθνείς, την έφεση για την ποινή αποκλεισμού της έδρας τους και τα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό.

Στάθηκε, πάντως, στην ανησυχία που υπάρχει στους πρωταθλητές Ελλάδος για τον 19χρονο γκολκίπερ, ο οποίος είναι, όπως και ο Σουρλής στην Εθνική Ελπίδων, στην οποία ήχησε συναγερμός λόγω του διψήφιου αριθμού κρουσμάτων. Ωστόσο, αμφότεροι έχουν αρνητικά τεστ. 
 
Στον Ολυμπιακό τους περιμένουν στου Ρέντη με την προσδοκία να είναι αρνητικά και τα επόμενα τεστ τους (αμφότεροι είχαν προσβληθεί από τον COVID-19 στο πρόσφατο παρελθόν).

Οι Πειραιώτες δεν έχουν δηλώσει στη λίστα του Europa League τον Κρίστινσον και αν -ο μη γένοιτο- τραυματιστεί ο Βατσλίκ και προσβληθεί από ίωση ο Τζολάκης, θα μείνουν μόνο με τον Καραργύρη ενόψει Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate