Μεταγραφή τζακ-ποτ - "Τρέλανε" τον Μουρίνιο.. πλησιάζει στο λιμάνι!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Μεταγραφή τζακ-ποτ - "Τρέλανε" τον Μουρίνιο.. πλησιάζει στο λιμάνι!

Μεταγραφή τζακ-ποτ - Τον ήθελε ο Μουρίνιο.. πλησιάζει στο λιμάνι!
Ο παίκτης-έκπληξη στην ερυθρόλευκη λίστα και οι καραμπόλες στο ρόστερ. Ποιος παίκτης απασχολεί ξανά τους Πειραιώτες για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, γιατί θα έρθει χωρίς χρήματα αν προχωρήσει η συμφωνία και πώς η απόκτησή του θα φέρει... ντόμινο αλλαγών ίσως και αποχωρήσεων. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό δεν σταματούν ποτέ, ούτε καν τον Οκτώβριο, αφού είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του συλλόγου σχεδιάζουν το μέλλον της ομάδας ακόμα κι όταν το μεταγραφικό "παράθυρο" απέχει αρκετό καιρό.

Τις τελευταίες ώρες έχει επανέλθει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των Πειραιτών το όνομα ενός... παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Φρέντρικ Μπιόρκαν, τον αριστερό μπακ της Μπόντο Γκλιμτ. Αν η ομάδα αυτή σας λέει κάτι, είναι επειδή πριν λίγες ημέρες "τρέλανε" την Ευρώπη, διαλύοντας με 6-1 τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μπιόρκαν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη που αποτέλεσε μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του νορβηγικού συλλόγου. Ο Νορβηγός μπακ, ωστόσο, περνά τις τελευταίες του μέρες με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ, μιας και έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Μπιόρκαν εκπνέει τον Ιανουάριο του 2022 και είναι δεδηλωμένη η πρόθεση του παίκτη να μην ανανεώσει. Αυτή είναι και η βασική διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, όταν το όνομα του είχε "παίξει" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Με δεδομένο ότι σε δύο μήνες θα μείνει ελεύθερος, οι συνθήκες είναι σαφώς πιο ευνοϊκές για τους Ερυθρόλευκους. Το νορβηγικό πρωτάθλημα δεν καλύπτει πλέον τις φιλοδοξίες του 23χρονου αριστερού μπακ, που ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και δεν αποκλείεται να το βρει... στο Λιμάνι.

Πάντως, σε περίπτωση που οι φήμες επιβεβαιωθούν, θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ με ενδεχόμενη προσθήκη του Μπιόρκαν. Ο Ολυμπιακός διαθέτει τον -ανεβασμένο φέτος- Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που έχει κερδίσει τη θέση του βασικού, αλλά και τον Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο Πολωνός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί μέχρι στιγμής, ενώ θυμίζουμε πως αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπράιτον, με υψηλή ρήτρα αγοράς (5.500.000 ευρώ). Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να τον έχει στο στόχαστρο...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate