Μεταγραφές Ολυμπιακού: Οι δύο προσθήκες που έχουν μείνει σε... ρηχά νερά (vid)

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

Μεταγραφές Ολυμπιακού: Οι δύο προσθήκες που έχουν μείνει σε... ρηχά νερά (vid)

Μεταγραφές Ολυμπιακού: Οι δύο προσθήκες που έχουν μείνει σε... ρηχά νερά (vid)
Οι δύο ακραίοι επιθετικοί Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου αποκτήθηκαν για να έχουν κυρίαρχο ρόλο στο πλάνο του Ολυμπιακού αλλά έως τώρα το πρόσημο είναι αρνητικό.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ναι ο πήχης έχει μπει ψηλά εξαρχής και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και λόγω ποιότητας των παικτών και ελέω οικονομικού background. Ο Λόπες έχει ένα συμβόλαιο σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ που πληρώνει ο Ολυμπιακός ενώ ο Ονιεκούρου έχει και υψηλό συμβόλαιο (κοντά στα επίπεδα Τικίνιο και Ελ Αραμπί) και κόστισε η μεταγραφή του από τη Μονακό 5 εκατ. ευρώ.

Οι δύο περιπτώσεις:

ΧΕΝΡΙ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Δεν είναι ακριβώς η ίδια εικόνα με τον Λόπες υπό την έννοια πως έχει δείξει βελτίωση αμυντικά και τακτικά και προσπαθεί. Δείχνει γενικά μεγάλη διάθεση. Παρόλα αυτά η εικόνα του έως τώρα δεν είναι καλή. Στον Ολυμπιακό φέτος έχει 8 αγώνες με 1 γκολ. Είχε βρει δίχτυα στον αγώνα με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα ενώ στάθηκε και άτυχος καθώς υπέστη θλάση το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις στην επίθεση πλην του εξτρέμ.


ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Το αγωνιστικό του πρόσωπο έως τώρα είναι σε ακόμα πιο... ρηχά νερά από εκείνο του Ονιεκούρου. Δεν έχει βοηθήσει παρά ελάχιστα από κάθε άποψη και σε όλους τους τομείς.

Ο πήχης είναι ψηλά και υπάρχει η εκτίμηση πως θα είναι βελτιωμένος στη συνέχεια. Συγκριτικά βέβαια με τον Νιγηριανό έχει παίξει και λιγότερο στην ομάδα ενώ έχει και πιο λίγα ματς ως βασικός. Έχει φέτος 5 παιχνίδια στον Ολυμπιακό. Αποκτήθηκε και για δεκάρι εκτός από εξτρέμ και φυσικά για να είναι βασικός, κάτι που ισχύει και για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Βέβαια σε σχέση με τον Ονιεκούρου υπάρχει και μία άλλη διαφορά πλην των χρόνων συμμετοχής. Ο Λόπες έκλεισε ως δανεικός από τη Σεβίλλη ενώ ο διεθνής Νιγηριανός έκλεισε με αγορά από τη Μονακό.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες