Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δικαίωση του Σιώπη το 3-0 του Ολυμπιακού»

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δικαίωση του Σιώπη το 3-0 του Ολυμπιακού»

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δικαίωση του Σιώπη το 3-0 του Ολυμπιακού»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. 
 
Το πρόσωπο από την Τουρκία με το οποίο είχε συζητήσει για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μανώλη Σιώπη, τον πρώην «ερυθρόλευκο» άσο και νυν της Τράμπζονσπορ. 
 
Ο διεθνής άσος του είχε εκμυστηρευτεί την άποψη πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κέρδιζαν την Φενέρ, έχοντας κάνει μία πολύ σωστή ανάλυση – όπως αποδείχθηκε – του παιχνιδιού.

«Ήταν ιστορικό το χθεσινό 3-0, επειδή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός ξεκινάει με δύο στα δύο σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Την είχε πολύ ανάγκη αυτή τη νίκη, αφού προερχόταν από κάποιες αγχωτικές. Τώρα αυτή ήταν μία νίκη ψυχολογίας, που φτιάχνει γενικά όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Απλά είναι η συγκυρία τώρα που παίζεις με τον αιώνιο αντίπαλο. Τα παιχνίδια, βέβαια, μετά το Europa League είναι πάρα πολύ δύσκολα… Σε κάθε περίπτωση ήταν κάτι που το έψαχνε ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate