Οι εξηγήσεις του Βατσλίκ για το μοναδικό λάθος του…

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Οι εξηγήσεις του Βατσλίκ για το μοναδικό λάθος του…

Οι εξηγήσεις του Βατσλίκ για το μοναδικό λάθος του…
Ο Τόμας Βατσλίκ ήταν καταπληκτικός στο Σουκρού Σαράτσογλου, αλλά ο ίδιος είχε παράπονα από τον εαυτό του για μία φάση και εξήγησε τους λόγους...

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τομας Βατσλίκ αυτό το καλοκαίρι, διότι θεωρούσε ότι θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα. Ότι θα είναι ο τερματοφύλακας που θα ανεβάσει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους με την ποιότητα, την ηγετική παρουσία και την εμπειρία του. Στην Τουρκία, στο πιο δύσκολο φετινό παιχνίδι για την ομάδα του Μαρτίνς, ο Τσέχος γκολκίπερ τα έκανε όλα σωστά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Όλα, εκτός από μία φάση. Μία φάση την οποία δεν ξέχασε ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Και φρόντισε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί και δεν έκανε έξοδο για να διώξει/πιάσει την μπάλα, στην πλάτη του Πάπε Αμπού Σισέ. Με αποτέλεσμα ο Πέλκας να φτάσει μια ανάσα από την ισοφάριση σε 1-1, κάτι που αποφεύχθηκε, λόγω της παρέμβασης του συμπαίκτη του, Ενερ Βαλέντσια! Μια φάση που έγινε στο 49ο λεπτό και θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

«Εγινε μια βαθιά μπαλιά από δεξιά (Μπερίσα), έλεγχα τη φάση, είδα την μπάλα στον αέρα και κατάλαβα ότι μπορώ να την μπλοκάρω. Είχα μπροστά μου έναν παίκτη της Φενέρ (Πέλκας). Γύρισα να κοιτάξω και έναν δεύτερο παίκτη (Ενερ Βαλέντσια) που έκανε κίνηση για να μπει στη φάση, αλλά μόλις στράφηκα ξανά προς την μπάλα, είχε… εξαφανιστεί. Είχε μπει ακριβώς στο σημείο όπου φωτίζουν οι προβολείς και δεν την έβλεπα. Χάθηκε τελείως από το οπτικό μου πεδίο, την κάλυψε το φως και για αυτό δεν κινήθηκα. Την είδα ξανά όταν έκανε επαφή ο Πέλκας, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνέψαμε και δεν χρειάστηκε να επέμβω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βατσλίκ, εξηγώντας με εντυπωσιακή λεπτομέρεια τι είχε συμβεί στο μοναδικό λάθος του στη βραδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΛΚΑ-ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ!

Μια βραδιά κατά την οποία ο ίδιος προσέφερε ασφάλεια και σιγουριά στην ομάδα του.

Μάλιστα, η συνέχεια στο παιχνίδι ήταν εντυπωσιακή για τον Τσέχο. Καθώς εκτός των άλλων, εξουδετέρωσε με εκπληκτική αντίδραση το εξ επαφής πλασέ του Μπερίσα, που θα μείωνε σε 3-1, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ανίκητος. Σε μια βραδιά που ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο πιο δύσκολο και πιθανότατα σημαντικότερο παιχνίδι του στους ομίλους του Europa League.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΣΛΙΚ ΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ!

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate