CBS Sports: «Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Καμαρά»!

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

CBS Sports: «Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Καμαρά»!

CBS Sports: «Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Καμαρά»!

Εξαιρετική κρίνεται η εκκίνηση που έχει κάνει ο Αγκιμπού Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αν μη τι άλλο, ο «μικρός» έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Και φαίνεται πως αυτό δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδες του εξωτερικού! Κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού, για την ακρίβεια!

Είναι χαρακτηριστικό πως δημοσίευμα του «CBS Sports» αποκαλύπτει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός τσεκάρεται από τη Λίβερπουλ! Ναι, από τη Λίβερπουλ, καλά διαβάσατε!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τονίζεται πως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε όπου τον τσέκαραν για πρώτη φορά. Μάλιστα, επισημαίνεται πως το τσεκάρισμα συνεχίστηκε και την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και όπως πάει, θα συνεχιστεί και σε άλλα παιχνίδια!

«Ο Καμάρα τράβηξε για πρώτη φορά τα βλέμματα των σκάουτερ της Λίβερπουλ στον αγώνα του Europa League με τη Φενέρμπαχτσε, μια νίκη με σκορ 3-0, στην οποία ο νεαρός διακρίθηκε και στη συνέχεια τον «τσέκαραν» και στην αναμέτρηση της Super League με τον Παναθηναϊκό. Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να κάνουν πιο συχνά ταξίδια στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αξιολογούν την καταλληλότητα του 20χρονου και εκτιμούν εάν θα μπορούσε να κάνει τη μετάβαση από την Ελλάδα στην Premier League.

Ο Καμάρα έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Λιλ στη Γαλλία την περασμένη σεζόν πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Έχει «γράψει» 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ. Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ παραμένει σε στάδιο διαμόρφωσης από το να υλοποιηθεί σε μία σοβαρή προσφορά, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίκτης τον οποίο θα παρακολουθούν στενά τις επόμενες εβδομάδες». Αυτά αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate