Αυτοπροτάθηκε στην… Μπαρτσελόνα ο Τουρέ! (pic)

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Αυτοπροτάθηκε στην… Μπαρτσελόνα ο Τουρέ! (pic)

Αυτοπροτάθηκε στην… Μπαρτσελόνα ο Τουρέ! (pic)
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε «παρών» σε οποιαδήποτε προσπάθεια διάσωσης της Μπαρτσελόνα από το αγωνιστικό ναυάγιο που διανύει. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι ως προς τα αγωνιστικά, με τους βετεράνους της ομάδας να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν από οποιοδήποτε πόστο.

Τη Δευτέρα, ο Γιάγια Τουρέ πήρε τη σκυτάλη και αυτοπροτάθηκε για την Μπαρτσελόνα. Δήλωσε «παρών» για οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί.

«Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά η πίστη μου για την Μπαρτσελόνα είναι ισχυρή. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος για το σύλλογο αν με χρειαστεί, καθώς η καρδιά μου είναι για πάντα με το κλαμπ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς της!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται ως βοηθός στην ομάδα της Αχμάτ Γκρόζνι στη Ρωσία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate