Όλγα Ντάλλα: Ατύχημα για την πανέμορφη του GNTM! (Vid)

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Όλγα Ντάλλα: Ατύχημα για την πανέμορφη του GNTM! (Vid)

Όλγα Ντάλλα: Ατύχημα για την πανέμορφη του GNTM! (Vid)
Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια του Ολυμπιακού εντυπωσιάζει στο παιχνίδι με την ομορφιά της και το κορμί της. Θεωρείται μάλιστα και από τα φαβορί! Δείτε στις φωτογραφίες γιατί... Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πανύψηλη, με εντυπωσιακό κορμί, αθλητικές αναλογίες και ξανθά μαλλιά που παραπέμπουν περισσότερο προς Δυτική Ευρώπη και λιγότερο προς Μεσόγειο, η 21χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές.

«Ονομάζομαι Όλγα Ντάλλα, είμαι 21 στα 22, είμαι από την Αθήνα αλλά έχω καταγωγή και από το Μόναχο της Γερμανίας» ήταν τα πρώτα λόγια στην κάμερα της νεαρής κοπέλας που όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανόν θα μας απασχολήσει τηλεοπτικά τους επόμενους μήνες.

Για όσους δεν είναι γνώστες της μόδας και κρίνουν καθαρά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η Όλγα Ντάλλα μοιάζει να είναι ήδη νικήτρια.

Στο GNTM όμως είναι γνωστό πως δεν είναι μόνο η ομορφιά εκείνγη που μετράει. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να στεφθεί μία διαγωνιζόμενη νέα βασίλισσα της πασαρέλας.

Σε μία από τις τελευταίες δοκιμασίες πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά… παρασύρθηκε και η κάμερα «έπιασε» όσα δεν έπρεπε!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate