Αντύπας: «Οι εκπλήξεις που σκέφτεται ο Μαρτίνς»

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Αντύπας: «Οι εκπλήξεις που σκέφτεται ο Μαρτίνς»

Αντύπας: «Οι εκπλήξεις που σκέφτεται ο Μαρτίνς»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αντίστροφα για το μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη μετράει ο Ολυμπιακός και ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Γερμανία, Ηρακλής Αντύπας, μετέφερε τα τελευταία νέα από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Πρώτα από όλα ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέλυσε τα δεδομένα που δημιουργούνται για τους Πειραιώτες στην περίπτωση που εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Europa League, αφού γλιτώνουν ένα γύρο στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. 
 
«Σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Έχει πιάσει δυνατός αέρας και κρύο. Περιμένουν και βροχή οι Γερμανοί. Θα είναι σκληρό ματς», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως «ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς δεν καταλαβαίνει πια από έδρες», όμως είναι… γρίφος η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το ένα ερωτηματικό αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, το άλλο τη μεσαία γραμμή και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Λόπες στα άκρα της επίθεσης!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate