Αγκιμπού Καμαρά: Ένα «ερυθρόλευκο» διαμάντι… που τρελαίνει την Ευρώπη!

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Αγκιμπού Καμαρά: Ένα «ερυθρόλευκο» διαμάντι… που τρελαίνει την Ευρώπη!

Τα λάθη που… δικαιολογούνται  Άψογη εμφάνιση από τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αρχικά έφτασε στο μεγάλο Λιμάνι ως «πρότζεκτ» για τον Ολυμπιακό Β’ και πλέον είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη. Το μοναδικό «ψεγάδι» αν πρέπει να του χρεώσουμε κάτι, είναι αυτό των βεβιασμένων και λαθεμένων επιλογών του στις μακρινές μεταβιβάσεις, κυρίως το πρώτο 60λεπτο. Το άγχος ίσως επηρέασε, καθώς μετά το 0-2 είδαμε βελτίωση, και πιο σκεπτόμενες επιλογές από τον ίδιο, αλλά όπως και να έχει σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν κινδύνευσε από λάθος του.  Αγκιμπού 3  Στα «ραντάρ» των κορυφαίων της Ευρώπης  Επιπροσθέτως, γνωστό είναι το γεγονός πως πλήθος από σκάουτερς βρέθηκαν στο Σουκρού Σαράτζογλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον «ακούραστο» χαφ του Ολυμπιακού, στέλνοντας εμμέσως τελεσίγραφο στη διοίκηση των Πειραιωτών για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν βέβαιο πως τον Γενάρη θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Αγκιμπού Καμαρά με αυξημένες αποδοχές, διότι αναμένεται πλήθος από ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα του διεκδικώντας το τεράστιο αυτό «hot prospect» που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς.  Προ εβδομάδων είχαμε κάνει σχετική αναφορά για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα με μεγάλη προοπτική και περιθώρια εξέλιξης, ένας από αυτούς είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά, και το αποδεικνύει αμέσως αρπάζοντας τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Ακόμα είναι Οκτώβριος και αναμένεται να δούμε πολλά όμορφα πράγματα στη συνέχεια, μόνο βελτίωση μπορεί να δεχτεί ένα παιδί 20 ετών που από τη πρώτη μέρα της άφιξης του στον Πειραιά δουλεύει ασταμάτητα και με συνέπεια.  Δεν είναι ούτε υπερβολή ούτε ψέμα να πούμε επίσης πως αν ο παίκτης συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ένα «υπερόπλο» που τείνει να ξεπεράσει ακόμη και τον συμπατριώτη του, Μαντί Καμαρά (!), συνάμα όμως και ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο στα «χέρια» της διοίκησης που τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε ένα κλειστό «κλαμπ» ομάδων, που πουλάνε ακριβά και διαπραγματεύονται… ακόμα πιο σκληρά.  Ο Αγκιμπού με ιστορικό στις ακαδημίες της Λιλ, αλλά και της ομάδας που κατέκτησε το «Σαμπιονά», βάζοντας τέλος στα όνειρα της Παρί για ακόμα ένα πρωτάθλημα, σε συνδυασμό  και με την εκπληκτική του εξέλιξη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλά κλάμπ, μένει να δούμε τη στάση του ίδιου και της ΠΑΕ.  Αγκιμπού Καμαρά

 Αγκιμπού Καμαρά, η νέα αποκάλυψη του Ολυμπιακού που με τα κατορθώματά του τρελαίνει την Ευρώπη...

Με τις σταδιακά καλές του εμφανίσεις αποδεικνύει εμπράκτως γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του από τη πρώτη μέρα που πάτησε στο Λιμάνι, όμως πλέον ο νεαρός από τη Γουινέα φαίνεται να αποτελεί ότι καλύτερο κρατά στα χέρια του ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν γνωρίζει τι σημαίνει κούραση

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο Αγκιμπού Καμαρά, το νέο ανερχόμενο «αστέρι» του Θρύλου έκανε πράγματα και θαύματα στην Τουρκία πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα ήταν «πανταχού παρών» στον αγωνιστικό χώρο, πότε τον έβλεπες στην άμυνα να μαρκάρει και να κλέβει μπάλες, πότε στα φτερά και άλλοτε ακόμα και σε θέση σέντερ φορ!

Τρομακτικό το γεγονός ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα δε σταμάτησε να τρέχει, διεκδικούσε κάθε μπαλιά και κάθε μονομαχία σαν να έπαιζε στον… τελικό της διοργάνωσης. Η σχετικά αργή Φενέρ από το κέντρο και πίσω δε μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του «δαιμονιώδη» Αγκιμπού, όπου στο δεύτερο ημίχρονο… κάθε λίγο και λιγάκι πάταγε στην αντίπαλη περιοχή, προκαλώντας τρικυμία στην άμυνα στου Βίτορ Περέιρα. 

Αγκιμπού 1

Παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι 

Μπορεί να μην «έγραψε» κάποια ασίστ η γκολ απέναντι στους Τούρκους, ωστόσο ο πρώην παίκτης των πρωταθλητών Γαλλίας είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία τέρματα των ερυθρολεύκων. Ο Αγκιμπού είναι αυτός που κάνει τη γρήγορη και εύστοχη μεταβίβαση στον Γιώργο Μασούρα, με τον δεύτερο να βγάζει όμορφη ασίστ στον Τικίνιο για το 0-1 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Η κορυφαία στιγμή όμως του μεσοεπιθετικού από τη Γουινέα, ήταν στο 68ο λεπτό, όταν έπειτα από πάσα του Τικίνιο στη μεγάλη περιοχή, ο Αγκιμπού θα υποδεχτεί τη μπάλα, με άρρωστη ποδιά αδειάζει τον αμυντικό της Φενέρ με τελευταίο τον Αλτάι να του στερεί ένα πανέμορφο γκολ, που ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα, ξανά με τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος παίρνοντας το ριμπάουντ, «σκότωσε» τη Φενέρ γράφοντας το τελικό 0-3.

Αγκιμπού 2

Τα λάθη που… δικαιολογούνται

Άψογη εμφάνιση από τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αρχικά έφτασε στο μεγάλο Λιμάνι ως «πρότζεκτ» για τον Ολυμπιακό Β’ και πλέον είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη. Το μοναδικό «ψεγάδι» αν πρέπει να του χρεώσουμε κάτι, είναι αυτό των βεβιασμένων και λαθεμένων επιλογών του στις μακρινές μεταβιβάσεις, κυρίως το πρώτο 60λεπτο. Το άγχος ίσως επηρέασε, καθώς μετά το 0-2 είδαμε βελτίωση, και πιο σκεπτόμενες επιλογές από τον ίδιο, αλλά όπως και να έχει σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν κινδύνευσε από λάθος του.

Αγκιμπού 3

Στα «ραντάρ» των κορυφαίων της Ευρώπης

Επιπροσθέτως, γνωστό είναι το γεγονός πως πλήθος από σκάουτερς βρέθηκαν στο Σουκρού Σαράτζογλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον «ακούραστο» χαφ του Ολυμπιακού, στέλνοντας εμμέσως τελεσίγραφο στη διοίκηση των Πειραιωτών για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν βέβαιο πως τον Γενάρη θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Αγκιμπού Καμαρά με αυξημένες αποδοχές, διότι αναμένεται πλήθος από ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα του διεκδικώντας το τεράστιο αυτό «hot prospect» που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Προ εβδομάδων είχαμε κάνει σχετική αναφορά για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα με μεγάλη προοπτική και περιθώρια εξέλιξης, ένας από αυτούς είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά, και το αποδεικνύει αμέσως αρπάζοντας τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Ακόμα είναι Οκτώβριος και αναμένεται να δούμε πολλά όμορφα πράγματα στη συνέχεια, μόνο βελτίωση μπορεί να δεχτεί ένα παιδί 20 ετών που από τη πρώτη μέρα της άφιξης του στον Πειραιά δουλεύει ασταμάτητα και με συνέπεια.

Δεν είναι ούτε υπερβολή ούτε ψέμα να πούμε επίσης πως αν ο παίκτης συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ένα «υπερόπλο» που τείνει να ξεπεράσει ακόμη και τον συμπατριώτη του, Μαντί Καμαρά (!), συνάμα όμως και ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο στα «χέρια» της διοίκησης που τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε ένα κλειστό «κλαμπ» ομάδων, που πουλάνε ακριβά και διαπραγματεύονται… ακόμα πιο σκληρά.

Ο Αγκιμπού με ιστορικό στις ακαδημίες της Λιλ, αλλά και της ομάδας που κατέκτησε το «Σαμπιονά», βάζοντας τέλος στα όνειρα της Παρί για ακόμα ένα πρωτάθλημα, σε συνδυασμό  και με την εκπληκτική του εξέλιξη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλά κλάμπ, μένει να δούμε τη στάση του ίδιου και της ΠΑΕ.

Αγκιμπού Καμαρά


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate