Ολυμπιακός: «Χτύπησε» ποδοσφαιριστή της Μπάγερν

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: «Χτύπησε» ποδοσφαιριστή της Μπάγερν

Ολυμπιακός: «Χτύπησε» ποδοσφαιριστή της Μπάγερν
"Ψάχτηκε" ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει δεξιό μπακ και είναι αλήθεια ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι Πειραιώτες είχαν ως βασικό τους στόχο τον Γκιλμπέρ, αλλά δεν κατάφεραν να τον κλείσουν.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Χτύπησαν, ωστόσο και την πόρτα της Μπάγερν Μονάχου για έναν ποδοσφαιριστή που της ανήκει. Αυτό αποκάλυψαν τα γερμανικά Μέσα με τους πρωταθλητές Ελλάδας να θέλουν παίκτη από το πάνω ράφι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Γερμανούς ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στην ομάδα της Βαυαρίας για τον Μπουνά Σαρ. Πρόκειται για τον 29χρονο δεξιό μπακ τον οποίο είχαν αποκτήσει από τη Μαρσέιγ έναντι οχτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας "ψάχτηκαν" για τον Γάλλο μπακ της Μπάγερν Μονάχου, όμως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση και την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ασχολήθηκε με τον Μπουνά Σαρ. Λιλ και Μπεσίκτας είναι ακόμη δύο ομάδες που έκαναν κρούση για τον ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος τόνισε πως θέλει να μείνει στο Μόναχο και να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate