Τσιμίκας: Οδεύει ολοταχώς για παίκτης του μήνα στη Λίβερπουλ!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Τσιμίκας: Οδεύει ολοταχώς για παίκτης του μήνα στη Λίβερπουλ!

Τσιμίκας: Οδεύει ολοταχώς για παίκτης του μήνα στη Λίβερπουλ!
Ο Κώστας Τσιμίκας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να τον έχουν θέσει ως υποψήφιο για καλύτερο παίκτη της ομάδας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Κώστας Τσιμίκας, διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο «λιμάνι» των Reds, έχοντας μπει αρκετά δυναμικά. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Έλληνας μπακ εκμεταλλεύτηκε αρκετά τις ευκαιρίες που πήρε από εκείνον, εξαιτίας του τραυματισμού του Ρόμπερτσον. Πατάει καλά στο γήπεδο και δείχνει πως μπορεί να ξεχωρίσει.

Ο Τσιμίκας έχει ξεκινήσει βασικός στα δύο από τα τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ φέτος, στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα στοιχεία που έχει δείξει είναι θετικότατα.

Έκανε ένα ουσιαστικό ματς επί της Νόριτς, ενώ απέναντι στην Μπέρνλι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση. Έδωσε την ασίστ στον Ζότα, για να γίνει το 1-0, κάτι που τον έκανε MVP στην αναμέτρηση.

Όλα αυτά έκαναν τον «Τσίμι» υποψήφιο για καλύτερο παίκτη του μήνα στη Λίβερπουλ, για τον Αύγουστο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate