Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τη Φενέρμπαχτσε

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τη Φενέρμπαχτσε

Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε το μήνυμα του για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Πέδρο Μαρτίνς να του δίνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο κόουτς κράτησε τον Γάλλο για την αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Για τον Βαλμπουενά αυτό θα είναι ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού φόρεσε τη φανέλα της Φενέρ και αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός περιμένει την επιστροφή του στο "Σουκρού Σαράτσογλου" σε ένα γήπεδο που μεγαλούργησε και λατρεύτηκε από τον κόσμο του τουρκικού κλαμπ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Βαλμπουενά με ανάρτηση του στα social media έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με τη Φενέρ στην Πόλη. «Καλή νίκη η σημερινή, ας προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Europa League», έγραψε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate