Το λάθος της Σαουθάμπτον με Βαλερί και Ολυμπιακό

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Το λάθος της Σαουθάμπτον με Βαλερί και Ολυμπιακό

Το λάθος της Σαουθάμπτον με Βαλερί και Ολυμπιακό

Τι αναφέρουν οι Άγγλοι για την υπόθεση του Γιαν Βαλερί και τι πραγματικά συνέβη με τον Γάλλο δεξιό μπακ και τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό από τη Σαουθάμπτον.

Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τη Σαουθάμπτον για να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Γιαν Βαλερί. Οι Άγγλοι θεωρούσαν δεδομένη τη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τους "Αγίους".
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση στο συγκεκριμένο θέμα και διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν γρήγορα τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος.

Νέα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ωστόσο αναφέρουν τι συνέβη με τη συγκεκριμένη υπόθεση και ασκούν κριτική στη Σαουθάμπτον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Νησί, το αγγλικό κλαμπ είναι αυτό που χάλασε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η Σαουθάμπτον αποφάσισε να κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν τον Γιαν Βαλερί και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό όπως είχε συμφωνήσει. Μάλιστα η διοίκηση δέχεται κριτική για τη συγκεκριμένη απόφαση, διότι ο Γάλλος δεξιός μπακ θα μπορούσε να φύγει για την Ελλάδα και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate