Την γλίτωσε ο Ουσεϊνού Μπα, καρδιοχτύπι για τον Παπέ Σισέ!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Την γλίτωσε ο Ουσεϊνού Μπα, καρδιοχτύπι για τον Παπέ Σισέ!

Την γλίτωσε ο Ουσεϊνού Μπα, καρδιοχτύπι για τον Παπέ Σισέ!

Η Σενεγάλη θα παίξει την Τρίτη (7/9) στο Κονγκό σε έναν αγωνιστικό χώρο - καρμανιόλα. Ο Ουσεϊνού Μπα θα δει το ματς από την τηλεόραση, αλλά ο Παπέ Σισέ αναμένεται να παίξει.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η χειρότερη περίοδος για τους προπονητές των συλλόγων είναι η περίοδος των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Ξέχωρα από το γεγονός ότι χάνει τον όποιο ρυθμό έχει αποκτήσει το κλαμπ το οποίο προπονούν, ζουν και σε ένα διαρκές περιβάλλον άγχους.

Όπως για παράδειγμα συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει τη μισή του ομάδα στον Ρέντη. Κυρίως το πρόβλημα αφορά τα παιχνίδια που δίνουν οι Αφρικανοί, καθώς τα γήπεδα στα οποία αγωνίζονται είναι σε κακή κατάσταση.

Για παράδειγμα, η Σενεγάλη την Τρίτη (7/9) θα παίξει εκτός έδρας με το Κονγκό σε ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός του χώρος είναι «καρμανιόλα». Τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα τερέν που είναι καμμένο σε αρκετά σημεία του, πολύ σκληρό στο μεγαλύτερο μέρος του και φυσικά δεν είναι τόσο ασφαλές για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, και το Κονγκό, όπως γενικότερα τα περισσότερα γήπεδα της Αφρικής, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο να προκύψουν προβλήματα με τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων.

Το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι ότι δεν έχει πάει στην Σενεγάλη ο Ουσεϊνού Μπα. Οπότε δεν έχει άγχος για έναν ποδοσφαιριστή που είχε ταλαιπωρηθεί τους προηγούμενους μήνες με τη μέση του, φτάνοντας μεταξύ άλλων και στο χειρουργεό. Το κακό είναι ότι στην αποστολή της Σενεγάλης βρίσκεται ο Παπέ Σισέ και κατά συνέπεια ο Μαρτίνς θα κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate