Τι προβληματίζει τον Μαρτίνς εν όψει Φενέρμπαχτσε

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τι προβληματίζει τον Μαρτίνς εν όψει Φενέρμπαχτσε

Τι προβληματίζει τον Μαρτίνς εν όψει Φενέρμπαχτσε

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στο σύστημα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και αυτό θα είναι το 4-3-3, όπως και στους περισσότερους από τους παίκτες που θα απαρτίζουν την 11άδα για την δεύτερη αναμέτρηση των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο προπονητής του Ολυμπιακού προβληματίζεται ουσιαστικά για την θέση του αριστερού εξτρέμ και αυτή του επιθετικού. Οι εμφανίσεις και τα γκολ που πέτυχε ο Τικίνιο, δείχνουν ότι ο βραζιλιάνος βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και δεν θέλει ο Μαρτίνς να του κόψει την φόρα. Ετσι εκεί την τελευταία στιγμή θα κριθεί εάν στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Τικίνιο ή ο Ελ Αραμπί, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό.

Η άλλη θέση που “παίζεται” είναι του αριστερού επιθετικού, με τον Ονιεκούρου να έχει τα στοιχεία που χρειάζεται στο παιχνίδι του ο Μαρτίνς, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει κάνει το μεγάλο παιχνίδι, ενώ αντίθετα μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή του δείχνει ο φιλότιμος Αγκιμπού Καμαρά. Δεν θα πρέπει από την εξίσωση να απορρίπτουμε και τον Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος έχει χίλιους λόγους για να παίξει καλά μέσα στην έδρα της πρώην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, στην θέση του δεξιού εξτρέμ θα παίξει ο Μασούρας, με τριάδα στο κέντρο τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά.

Στην άμυνα, την εστία του Βατσλίκ θα υπερασπιστούν οι Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate