Τι γίνεται με τους τραυματίες εν όψει Τρίπολης

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τι γίνεται με τους τραυματίες εν όψει Τρίπολης

Τι γίνεται με τους τραυματίες εν όψει Τρίπολης

Μετά από την εμφατική νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής (16.00) με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ψυχολογία υπέρ τους, όμως εξακολουθούν να προβληματίζονται από τις απουσίες.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον Μαντί Καμαρά να μένει εκτός αποστολής από την χθεσινή αναμέτρηση, δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τους πειραιώτες αφού για προληπτικούς λόγους και αφού είχε κάποιες ενοχλήσεις, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Λαμία και Απόλλωνα, αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Αντίθετα, ο Γιαν Εμβιλά πρόκειται να μείνει εκτός αναμέτρησης της Τρίπολης, ρίχνοντας το βάρος στην προετοιμασία του για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate