Θα πάει ο Αλαφούζος στο Καραϊσκάκη;

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Θα πάει ο Αλαφούζος στο Καραϊσκάκη;

Θα πάει ο Αλαφούζος στο Καραϊσκάκη;
Ο Γιάννης Αλαφούζος συνήθιζε παλαιότερα να πηγαίνει στο Καραϊσκάκη και να ηγείται της πράσινης αποστολής.

Τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος συνήθιζε να πηγαίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ήταν πολλές οι φορές που είχε ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η αλήθεια είναι πως αυτό με τα χρόνια έπαψε να συμβαίνει. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αραίωσε τις επισκέψεις του στο φαληρικό γήπεδο, όπως το ίδιο έκανε ακόμα και στο γήπεδο της δικής του ομάδας. Για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Φέτος, για παράδειγμα, δεν έχει πάει σε κανένα από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Ο λόγος είναι πως δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά, αφού οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του από μεγάλη μερίδα των οργανωμένων συνεχίζονται.

Ο Αλαφούζος σκέφτηκε να πάει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και να δει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως τελικά αυτή η σκέψη εγκαταλείφθηκε γρήγορα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη η παρουσία του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, παρά το γεγονός πως υπήρξε σκέψη για κάτι τέτοιο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate