Τα… σπάει ο Ονιεκούρου κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (vids)

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τα… σπάει ο Ονιεκούρου κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (vids)

Τα… σπάει ο Ονιεκούρου κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (vids)
Ο Ονιεκούρου επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος. Ο Νιγηριανός ως παίκτης της Γαλατά είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι στη Φενέρ, με δύο γκολ και μία ασίστ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (30/9, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Ονιεκούρου να επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός γνωρίζει πολύ καλά την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Γαλατάσαραϊ, έχοντας μάλιστα περάσει τρεις φορές από την «Τσι μπομ». Αρχικά, αγωνίστηκε στον σύλλογο της γειτονικής χώρας από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019 ως δανεικός από την Εβερτον και στη συνέχεια δύο φορές ως δανεικός από την Μονακό. Επαιξε στην τούρκικη ομάδα από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιούνιο του ίδιους έτους και από τον Ιανουάριο του 2021 έως το περασμένο καλοκαίρι. Συνολικά, με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ έπαιξε σε 71 ματς, έχοντας 22 γκολ και 12 ασίστ σε 5.165 λεπτά συμμετοχής. Ο Χένρι Ονιεκούρου ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του και μάλιστα στα ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ έκανε πάντα σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Αφρικανός έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές την Φενερμπαχτσέ ως παίκτης της Γαλατά, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτά τα τέσσερα ματς είχε δύο γκολ και μία ασίστ, με τον «ερυθρόλευκο» μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να περάσει νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate