Σταματέλος: «Τα δεδομένα για Σιόβα και δεξί μπακ στον Ολυμπιακό»

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Σταματέλος: «Τα δεδομένα για Σιόβα και δεξί μπακ στον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Τα δεδομένα για Σιόβα και δεξί μπακ στον Ολυμπιακό»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.  
 
Μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή θα υπάρξει διαφοροποίηση στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως υπογράμμισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Σε ό,τι αφορά τον Σιόβα, έμεινε ελεύθερος και μπορεί βρει ομάδα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Προτεραιότητά του είναι η Ισπανία, ενώ δεν έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Επίσης, υπάρχει πληροφορία πως είναι κοντά στην Ράγιο Βαγιεκάνο που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την πρώτη στιγμή», τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν θα κάνει καμία κίνηση, αν δεν βρει κάποια αξιόλογη περίπτωση που να έχει την έγκριση του Μαρτίνς», πρόσθεσε για το θέμα του δεξιού μπακ-χαφ και μίλησε για την περίπτωση του Λαλά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
 

Η αλήθεια για τον Σιόβα

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Σιόβα Στο προσκήνιο βρίσκεται εκ νέου το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Σιόβα στον Ολυμπιακό, όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά από την σχετική φημολογία.

Ελεύθερος είναι από χθες ο Δημήτρης Σιόβας. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ουέσκα και η συγκεκριμένη εξέλιξη «πυροδότησε» τη φημολογία για πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ένας από τους λόγους ήταν πως δεν προχώρησε η αντίστοιχη υπόθεση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος παραμένει στη Νάπολι.

Ορισμένοι, λοιπόν, πίστεψαν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» άσο, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Το όνομα του Σιόβα ακούστηκε όντως στις αρχές του καλοκαιριού ως φήμη, αλλά ήδη φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και αυτός δεν είναι άλλος από την Ράγιο Βαγιεκάνο του Άντονι Ιραόλα.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate