Σταματέλος: «Δεν γίνεται να πηγαίνει στα χαφ ο Ελ Αραμπί»

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Σταματέλος: «Δεν γίνεται να πηγαίνει στα χαφ ο Ελ Αραμπί»

Σταματέλος: «Δεν γίνεται να πηγαίνει στα χαφ ο Ελ Αραμπί»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. 
 
Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Ψάχνονται ακόμα οι παίκτες μεταξύ τους και όταν παίζεις με ένα σχήμα απέναντι σε μία ομάδα που έχει αυτοματισμούς. Υπάρχει ποιότητα και αυτή τον έχει βγάλει πολλές φορές από δύσκολες φορές, αλλά δεν θα τον βγάζει πάντα από τέτοιες καταστάσεις όπως συνέβη και χθες με τον Ατρόμητο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Δεν γίνεται να περνάει ο Ελ Αραμπί στο χώρο του κέντρο για να βρίσκει τις μπάλες, αφού χάνει ενέργεια από προσπάθειες που θα μπορούσε να κάνει στην επίθεση», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον αγώνα με την Αντβέρπ, υπογράμμισε: «Το 4-4-2 δεν είναι πρώτη επιλογή για τα επίσημα. Την Πέμπτη έχει αγώνα που πρέπει να κερδίσει. Φαντάζομαι ότι θα πάει με τριάδα στο κέντρο. Είναι ερωτηματικό ο Μασούρας. Και ο Καμαρά έλειψε, αλλά με Μασούρα χθες θα βλέπαμε άλλο Ολυμπιακό».

Και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχει ένα ΠΡΕΠΕΙ για Αντβέρπ. Είναι θεωρητικά η πιο εύκολη ομάδα, είναι στην έδρα του, και πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate