Ασβεστάς: «Οι λόγοι της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος ο Σεμέδο»

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ασβεστάς: «Οι λόγοι της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος ο Σεμέδο»

Ασβεστάς: «Οι λόγοι της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος ο Σεμέδο»
Τους λόγους που έκαναν ανακρίτρια και εισαγγελέα να αποφασίσουν από κοινού να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο Ρούμπεν Σεμέδο μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς! Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, όπως αποφάσισαν κατόπιν διάσκεψης ανακρίτρια και εισαγγελέας, με τον Άρη Ασβεστά να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους αυτής της απόφασης.

Όπως είπε, λοιπόν, ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν στις καταθέσεις τους η 17χρονη καταγγέλλουσα και η 16χρονη φίλη της, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι και τα δύο κορίτσια έφυγαν από το σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού το απόγευμα του Σαββάτου (28/08), αρκετές ώρες μετά τον φερόμενο βιασμό, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας. 
 
Επίσης, ο Άρης Ασβεστάς τόνισε πως η πλευρά Σεμέδο προσκόμισε μήνυμα στο Instagram του ποδοσφαιριστή το βράδυ της Κυριακής (29/08) από τρίτο πρόσωπο, άγνωστο, με το οποίο τού ζητούσε 15.000 ευρώ «αλλιώς θα πας φυλακή». Συγκεκριμένα το μήνυμα έλεγε: «Καλή τύχη στη φυλακή ή δωσ' μου 15.000 ευρώ και δεν θα πω τίποτα»!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες