Ρέαμπτσιουκ: Η αποθέωση των Μολδαβών και το μήνυμα του Ραντζέλοβιτς

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ρέαμπτσιουκ: Η αποθέωση των Μολδαβών και το μήνυμα του Ραντζέλοβιτς

Ρέαμπτσιουκ: Η αποθέωση των Μολδαβών και το μήνυμα του Ραντζέλοβιτς

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ γνωρίζει την αποθέωση από τους Μολδαβούς, ενώ ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δεν άφησε ασχολίαστο το γκολ που πέτυχε.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ στο 87' και χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Ο Μολδαβός μπακ πέτυχε το πρώτο του γκολ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και όπως είναι λογικό στην πατρίδα του υποκλίνονται στον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Ο καλύτερος περσινός Μολδαβός ποδοσφαιριστής χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, τον Ολυμπιακό», αναφέρουν τα δημοσιεύματα των συμπατριωτών του. Ο Ρέαμπτσιουκ γνωρίζει την αποθέωση στην πατρίδα του δίνοντας μία συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Όλεγκ είναι βασικότατο στέλεχος της εθνικής ομάδας της Μολδαβίας και οι συμπατριώτες του τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.

Πέτυχε ένα γκολ που το είχε μεγάλη ανάγκη και για ψυχολογικούς λόγους, αφού δίνει τον καλύτερο του εαυτό, αλλά και αυτός αισθάνεται την πίεση που υπάρχει στον σύλλογο για κάτι καλύτερο. Αυτό το τέρμα θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο προκειμένου να παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια της σεζόν.

Από το βράδυ της Πέμπτης ο Όλεγκ δέχεται τα πειράγματα των συμπαικτών του με τον ίδιο να διανύει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του με τα ερυθρόλευκα. Ο ίδιος γνωρίζει την αποθέωση και από τους συμπαίκτες του, αλλά και πρώην. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Μολδαβό. «Τι γκολάρα έβαλες φίλε μου», έγραψε ο Σέρβος στον Όλεγκ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate