Eλληνική ομάδα για Σάμαρη - Θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό;

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Eλληνική ομάδα για Σάμαρη - Θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό;

Eλληνική ομάδα για Σάμαρη - Θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό;
Ο Ανδρέας Σάμαρης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος (σήμερα τελειώνει η προθεσμία για μεταγραφές) και το όνομά του "παίζει" για επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά όχι για την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το... κόλπο γκρόσο με τον Έλληνα χαφ θα ήθελε να κάνει η ΑΕΚ, όπως αναφέρει σήμερα η "Sportday", παρότι κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Το όνομα του Σάμαρη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο "ραντάρ" της Ένωσης, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπενφίκα, ενώ βρίσκεται και εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Ιανουάριο, κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη του να βρει ομάδα.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο διεθνής άσος δεν φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης της τελευταίας στιγμής, αφού σήμερα εκπνέουν οι μεταγραφές των ελεύθερων.

Από την άλλη στην ΑΕΚ τόνιζαν χθες ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, ωστόσο υπάρχει τεράστιος ποδοσφαιρικός σεβασμός προς τον Ανδρέα Σάμαρη -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- κι έτσι το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, θεωρώντας τον από την Ένωση ως ιδανικό αντικαταστάτη του Εβγέν Σάκχοφ, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate