Σταματέλος: «Πιθανώς να υπάρξει τοποθέτηση για Ροζ από τον Ολυμπιακό»

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Σταματέλος: «Πιθανώς να υπάρξει τοποθέτηση για Ροζ από τον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Πιθανώς να υπάρξει τοποθέτηση για Ροζ από τον Ολυμπιακό»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. 
 
Στα τρία θέματα που ξεχωρίζουν στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αποσπάσματα των όσων είπε ο ρεπόρτερ της ομάδας στην εκπομπή «Αντεπίθεση»  
 
Για τους παίκτες που παραμένουν στη Γουϊνέα: «Υπάρχει μία προσπάθεια από Ολυμπιακό, Λίβερπουλ και γαλλικές ομάδες να τους φέρουν όλους στην Ευρώπη, ώστε να επιστρέψουν όλοι ασφαλείς και να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις πατρίδες τους. Ο Μαντί Καμαρά προσπάθησε να καθησυχάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Γίνεται μία προσπάθεια… απεγκλωβισμού, όσο περίεργη και αν ακούγεται η συγκεκριμένη λέξη. Η εθνική του Μαρόκου κατάφερε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο και οι σύλλογοι που έχουν συνασπιστεί για να πετύχουν τη συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τη FIFA».

Για την υπόθεση του Ροζ και την μεταγραφή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας και όχι τον Άρη: «Δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία τοποθέτηση. Ίσως μέσα στην ημέρα μάθουμε κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Για την ώρα, δεν υπάρχει η παραμικρή τοποθέτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν ήξερα τίποτα. Έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε με τους ανθρώπους της ομάδας και να μαθαίνουμε πως γίνονται πολλές κινήσεις και για συγκεκριμένους λόγους, για την πολιτική της μίας ή της άλλης ομάδας δεν βγαίνουν προς τα έξω. Για παράδειγμα, ο Σαλίνο δεν είχε έρθει ποτέ με μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν κάτι που μου είχε πει άνθρωπος της ομάδας και ήταν κάθε χρόνο δανεικός. Ήταν μία τακτική που βόλευε και τις δύο ομάδες.

Είναι κάποιες κινήσεις που βοηθούν τις ομάδες στο οικονομικό. Δεν έχω ασχοληθεί με τα οικονομικά ή με τον σχεδιασμό μίας ΠΑΕ. Αν δεν έχει υπάρξει αλλαγή στην κάρτα μεταβολών. Κάτι ανάλογο στο παρελθόν είχε γίνει και με τον Ένγκελς. Δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για το αν θα υπάρξει σήμερα ή αύριο κάποια τοποθέτηση».
 
Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Χασάν στην Κόνιασπορ: «Υπάρχει πρόταση για δανεισμό. Οι Τούρκοι λένε πως απομένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η κίνηση. Αυτό σήμερα τελειώνει».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate