Ολυμπιακός – Πανηγύρισε με Μασούρα ο Ποντένσε (pic)

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Πανηγύρισε με Μασούρα ο Ποντένσε (pic)

Ολυμπιακός – Πανηγύρισε με Μασούρα ο Ποντένσε (pic)
Tην νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε ο Ντάνιελ Ποντένσε.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Πόλη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας με 3-0, κάνοντας το 2Χ2 στον όμιλο. Πλέον, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Φρανκφούρτη για να αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ, θέλοντας να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί κατευθείαν στους «16» του Europa League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Γιώργος Μασούρας. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, μετά την επιστροφή του, και με δυο γκολ και μία ασίστ, οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στην νίκη.

Τα πεπραγμένα του δεν έμειναν απαράτηρητα και από τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος άσος της Γουλβς, αν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2020, συνεχίζει να παρακολουθεί την πρώην ομάδα του. Αυτήν την φορά, ανέβασε ένα story στο προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει τον Μασούρα, να πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε.

Δείτε το story του Ποντένσε:


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate