Παίκτης-αποκάλυψη στο Λιμάνι - Μεταγραφή 500.000, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Παίκτης-αποκάλυψη στο Λιμάνι - Μεταγραφή 500.000, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς

Παίκτης-αποκάλυψη στο Λιμάνι - Μεταγραφή 500.000, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς
Πώς ο... ξεχασμένος επέστρεψε και δίνει απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τον "τελειώσουν" από τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε εντυπωσιακά μέχρι τώρα, στου Ρέντη είναι ενθουσιασμένοι και εκτιμούν πως εάν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, θα γίνει απόσβεση των χρημάτων πολύ γρήγορα.   Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μπορεί τα αποτελέσματα της δεύτερης ομάδας των Ερυθρολεύκων να μην είναι, μέχρι στιγμής, τα αναμενόμενα όμως ένας ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του βλέμματα όλων.

Ο λόγος για τον Κύπριο μέσο Ιωάννη Κωστή. Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής βρίσκεται στου Ρέντη από τον Ιανουάριο του 2020, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν δώσει 500.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα για να τον αποκτήσουν, όμως μέχρι αυτή  τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Αντίθετα αυτόν τον ενάμισι χρόνο έχει παίξει σε δύο ομάδες στην Ελλάδα σαν δανεικός. Αρχικά βρέθηκε στην ΑΕΛ, όπου κατέγραψε 3 συμμετοχές στην Super League, με Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, ενώ το δεύτερο εξάμηνο έπαιξε στον Λεβαδειακό, στην Super League 2, όπου και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις παίζοντας 12 φορές και έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι παρά τη νεαρή του ηλικία έχει και 62 συμμετοχές με τη Νέα Σαλαμίνα, σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 τέρματα και δύο ασίστ.

Ο παίκτης της δεύτερης ομάδας των Ερυθρολεύκων παράλληλα είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, ενώ με την Κ-21 έχει τρεις συμμετοχές με ισάριθμα τέρματα. Έτσι παρά τις πολλές ομάδες που έχει αλλάξει σε μικρό χρονικό διάστημα, ο νεαρός δείχνει πραγματικά πολύ βελτιωμένος και η δημιουργία της Β' ομάδας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι του έχει κάνει πολύ καλό δίνοντας πολλές λύσεις στον Αριέλ Ιμπαγάσα, στα φιλικά, περιμένοντας ανάλογη συνέχεια και στα επίσημα παιχνίδια που έρχονται.

Την ίδια στιγμή παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην περίοδο της προετοιμασίας, με τελευταίο την ήττα από την Ξάνθη με 3-1, όπου το τέρμα των Ερυθρολεύκων να πετυχαίνει ο Πινακάς, ο Αργεντίνος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της ομάδας δεν δείχνει να έχει… θέματα, μιας και οι πάντες πιστεύουν ότι η δουλειά που γίνεται είναι σε σωστή κατεύθυνση και τα πράγματα θα αλλάξουν με την έναρξη της Super League 2.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate