Νικολακόπουλος: «Πάντα υποφέρει ο Ολυμπιακός, όταν…»

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Πάντα υποφέρει ο Ολυμπιακός, όταν…»

Νικολακόπουλος: «Πάντα υποφέρει ο Ολυμπιακός, όταν…»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. 
 
Σε δώδεκα πρώτα παιχνίδια του τα ισάριθμα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός κερδίζει με την… ψυχή στο στόμα ή έχει γκέλες (μία ήττα, 2 ισοπαλίες και 9 νίκες στο γκολ), όπως εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Δεν μου προξενεί εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός υπέφερε στη Λαμία. Αν δείτε την προϊστορία, θα δείτε ότι παραδοσιακά δυσκολεύεται στις πρώτες αγωνιστικές κάθε πρωταθλήματος μακριά από το Καραϊσκάκη. Ό,τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, συνέβη και χθες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
«Η εμφάνιση υπό αυτές τις συνθήκες ήταν προβλεπόμενη, αλλά το ανησυχητικό είναι πως από την αρχή της σεζόν η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της. Και πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι θα υπάρξουν άλλα πέντε ματς Κυριακή, ενώ θα προέρχεται από ευρωπαϊκά παιχνίδια Πέμπτης, και θα υποφέρει και τότε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Έτσι γίνεται με όλες τις ομάδες που παίζουν Πέμπτη στην Ευρώπη και μετά δίνουν αγώνες για το πρωτάθλημα. Το ίδιο έγινε και με τη Φενέρ που έκανε ματσάρα στη Γερμανία και μετά έχασε στο τούρκικο πρωτάθλημα με 2-0 από την Μπασακσεχίρ».

Ακούστε τον διάλογο που είχε με τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ενδεχόμενο θέμα Μαρτίνς στον Ολυμπιακό
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate