Οριστικό: Είπε το «ΝΑΙ» στον Θρύλο ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Οριστικό: Είπε το «ΝΑΙ» στον Θρύλο ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Οριστικό: Είπε το «ΝΑΙ» στον Θρύλο ο Γκάρι Ροντρίγκες!
Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρέθηκε στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Θρύλο. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να «πυροδοτήσει» μια βόμβα, στο… 90′ των μεταγραφών, καθώς έκλεισε τον Γκάρι Ροντρίγκες. Σας ενημερώσαμε από νωρίς πως ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι βρέθηκε στην χώρα μας, ώστε να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η συμφωνία θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του θα φτάσουν το 1.1 εκ. ευρώ.  Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, που αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ο Θρύλος ολοκληρώνει μια σημαντική προσθήκη. Μιλάμε άλλωστε για έναν έτοιμο παίκτη, ο οποίος ήδη αγωνιζόταν με την Αλ Ιτιχάντ, προτού μείνει ελεύθερος.  Επίσης, μην ξεχνά κανείς πως ο Ροντρίγκες έχει απόλυτη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» για μια διετία.

Τώρα όμως, θα κάνει τα «ζογκλερικά» του στον Πειραιά. Τις επόμενες ώρες αναμένεται κι η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate