Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Ρούμπεν Σεμέδο…

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Ρούμπεν Σεμέδο…

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Ρούμπεν Σεμέδο…

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά τις περιπέτειες που είχε, συνεχίζει να βρίσκεται στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ποιο θα είναι το μέλλον του;

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρούμπεν Σεμέδο, σίγουρα ήταν το πρόσωπο των προηγούμενων ημερών. Δυστυχώς όμως, για μια περιπέτεια που είχε, μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πορτογάλος αμυντικός προπονείται μόνος του, ενώ να θυμίσουμε πως έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και δεν προφυλακίστηκε, μετά από καταγγελία σε βάρος του για βιασμό 17χρονης. Όλες οι κατηγορίες έπεσαν σαν τραπουλόχαρτα, με τον 27χρονο παίκτη να κοιτάζει την επόμενη ημέρα.

Σίγουρα, μια λύση και για τις δύο πλευρές, είναι το να βρει ομάδα ενόψει Γενάρη ο Σεμέδο. Είτε μιλάμε για μια ομάδα στην πατρίδα του, καθώς είχε εκφραστεί έντονο ενδιαφέρον, είτε για άλλη του εξωτερικού. Όμως, στον Ολυμπιακό, μέσω του Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφραστεί επίσης η αισιοδοξία πως σύντομα θα επιστρέψει ο παίκτης σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ακόμη δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ξεγράψει εντελώς τον Σεμέδο. Φτάνει μόνο βέβαια και ο ίδιος ο παίκτης να μην απογοητεύσει, αλλά να δουλέψει σκληρά για να αλλάξει το κλίμα στο πρόσωπό του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate