Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μαμαντού Κανέ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μαμαντού Κανέ

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μαμαντού Κανέ
Το Gazzetta καταγράφει το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του 24χρονου χαφ Μαμαντού Κανέ στον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της 26ης Αυγούστου το Gazzetta αποκάλυπτε ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον χαφ από τη Γουινέα, Μαμαντού Κανέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Νέφτσι Μπακού εναντίον των «ερυθρόλευκων», λίγο καιρό νωρίτερα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το απόγευμα της Τετάρτης (1/9) η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποιούσε το deal με τον διεθνή μέσο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2025 και παραμένει δανεικός στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Θα αναρωτηθεί κανείς αν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Κανέ εκφράστηκε από τους αγώνες των δύο ομάδων στον β' προκριματικό του Champions League. Η απάντηση είναι «όχι».

Τόσο ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο, τον παρακολουθούσαν εδώ και ένα χρόνο. Προτού αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για να τον αποκτήσει, ο Αφρικανός είχε στα χέρια του δύο προτάσεις. Μία από ομάδα της Ισπανίας και άλλη μία από ομάδα της Πορτογαλίας. Τότε ήταν που οι Πειραιώτες κινήθηκαν άμεσα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.

Όταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός, αποφάσισε να απορρίψει τις άλλες δύο προτάσεις, παρότι τα χρήματα που του πρόσφεραν ήταν σχεδόν τα ίδια. Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή στους «ερυθρόλευκους» ανέφερε άλλωστε: «Όταν παίξαμε την πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό, μου άρεσε πολύ στο πρώτο παιχνίδι πόσο όμορφη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που έδιναν κίνητρο στην ομάδα τους, μου άρεσε πολύ. Ο Ολμπιακός πρόκειται για ιστορία αγάπης, αγάπησα πολύ αυτόν τον σύλλογο από την πρώτη στιγμή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μου αρέσει πολύ».

Ρόλο στην απόφασή του ίσως να έπαιξε και ο Μαντί Καμαρά, με τον οποίο συνδέεται με φιλία και δεδομένα θα μίλησαν πριν ο Κανέ ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει. Και κάτι ακόμη στο πλαίσιο του πώς επετεύχθη το deal. Υπάρχει η πληροφόρηση ότι o Μοντέστο είχε ταξιδέψει ο ίδιος στο Μπακού για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Νέφτσι και να κλείσει τη συμφωνία. Την ημέρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε στη Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν και η Νέφτσι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, το νερό είχε μπει πια στο αυλάκι.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πια τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη Γουινέα. Τον Μαντί Καμαρά, τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Αλγκασίμ Μπα και πλέον τον Μαμαντού Κανέ, ο οποίος όπως είπαμε συνεχίζει δανεικός στη Νέφτσι. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πέντε οι παίκτες από τη Γουινέα, αν ο αριστερός μπακ Φοντέ Καμαρά δεν έλυνε το συμβόλαιό του για να υπογράψει στα Χανιά (Super League 2).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate