Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Οι περισσότερες θέσεις στην αποψινή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση εναντίον της Φενέρμπαχτσε είναι καπαρωμένες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηματικά. Το Gazzetta καταγράφει το πλάνο του Μαρτίνς.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (30/9, 19.45, Cosmote Sport 3), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Το πιο δύσκολο παιχνίδι έως σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» κατά την εφετινή σεζόν, όπως υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Πρόκειται για την πρωτοπόρο της τουρκικής Super Lig, η οποία μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στο +1 από την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη, με απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και 10-5 γκολ. Στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Φενέρ, ο πρώην «ερυθρόλευκος» Βίτορ Περέιρα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον καλό του φίλο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες με τον Ολυμπιακό. Το 2-1 εναντίον της Αντβέρπ, το 1-2 σε βάρος της Λαμίας, το 4-1 επί του Απόλλωνα και εσχάτως το 0-2 επί του Αστέρα.

Οι καπαρωμένες θέσεις και ο γρίφος για χαφ και εξτρέμ

Οι πρωταθλητές θα παραταχθούν στο Σουκρού Σαράτσογλου με τη βασική απουσία του Γιαν Εμβιλά, ο μυικός τραυματισμός του οποίου δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη. Από τη στιγμή που ο Γάλλος είναι απών, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο σκέψεις στο μυαλό του. Να τον αντικαταστήσει είτε με τον Πιέρ Κούντε, είτε να χρησιμοποιήσει τον Αγκιμπού Καμαρά. Όποιος επιλεγεί, θα πλαισιώσει τους Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή.

Στην τριάδα της επιθετικής γραμμής, αν μια θέση θεωρείται βέβαιη, αυτή είναι του φορμαρισμένου Μασούρα. Ο οποίος από την ημέρα που επέστρεψε στη δράση, άνοιξε το σκορ στο ματς εναντίον του Απόλλωνα και είχε την ασίστ στο 0-1 κόντρα στον Αστέρα. Φορμαρισμένος είναι όμως και ο Τικίνιο με τρία γκολ σε δύο παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός σε σχέση με τον Αραμπί, ο οποίος κι αυτός έχει ίδιο αριθμό τερμάτων εφέτος, αλλά με τρία παιχνίδια περισσότερα.

Όσο για το άλλο «φτερό»; Εκεί μέχρι στιγμής υπάρχει ερωτηματικό. Θα είναι ο Ονιεκούρου; Θα είναι ο Αγκιμπού; Ο Βρουσάι; Υπάρχει και η επιλογή του παλιόφιλου της Φενέρ Βαλμπουενά, του οποίου η επιλογή στο αρχικό σχήμα θα συνιστούσε έκπληξη. Πολύ πιο ξεκάθαρα μοιάζουν να είναι τα πράγματα στην άμυνα. Ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ στην τετράδα των μετόπισθεν θα είναι ο Καρμπόβνικ, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ και στο κέντρο οι Παπασταθόπουλος και Σισέ. Το 4-3-3 δείχνει να έχει «κλειδώσει», εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να κάνει έκπληξη στον Περέιρα και να τον αιφνιδιάσει.

Η πιθανή 11άδα της Φενέρ στο 3-4-3

Και στα δέκα εφετινά της παιχνίδια η Φενέρμπαχτσε έχει παραταχθεί με διάταξη 3-4-3. Έτσι θα την κατεβάσει ο Περέιρα και κόντρα στον Ολυμπιακό. Τερματοφύλακας θα είναι ο Τούρκος Αλτάι Μπαγιντίρ. Η τριάδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τον Τσέχο Φίλιπ Νόβακ, τον Νοτιοκορεάτη Κιμ και τον Ούγγρο Σάλαϊ.

Η μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά θα συγκροτείται από τον Νιγηριανό Μπράιτ Οσάγι, τον Γερμανό Μαξ Μάιερ (ή τον Τούρκο Μερκ Χακάν), τον Βραζιλιάνο Λουίς Γκουστάβο και τον Ολλανδό με καταγωγή από την Τουρκία Φερντί Καντίογλου. Όσο για τη γραμμή κρούσης; Στράικερ ο Κολομβιανός Ενέρ Βαλένσια, στο ένα φτερό ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Ρόσι και στο άλλο είτε ο Δημήτρης Πέλκας είτε ο Γερμανός Μεργκίμ Μπερίσα.

@Photo credits: INTIME
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate