Ολυμπιακός: Η σημασία της ανάρτησης Σεμέδο (pic)

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η σημασία της ανάρτησης Σεμέδο (pic)

Ολυμπιακός: Η σημασία της ανάρτησης Σεμέδο (pic)
 Γιατί πόσταρε τώρα και τι σημαίνουν όσα ανέφερε ο Πορτογάλος αμυντικός.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποφάσισε χθες Κυριακή (26/09) να σπάσει τη σιωπή του και να εκφραστεί μέσω social media, μερικές εβδομάδες μετά την περιπέτεια του με την ελληνική δικαιοσύνη. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε: “Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος για αυτό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά​”​.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

O Ρούμπεν Σεμέδο παρουσιάστηκε με διάθεση αυτοκριτικής, αλλά και διάθεσης να προχωρήσει παρακάτω, αφού προφανώς ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης για την οποία κατηγορήθηκε. Ο Πορτογάλος στόπερ δείχνει διάθεση να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και ν’ αντιμετωπίσει τη νέα ημέρα, όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή. Από την πλευρά του Ολυμπιακού υπήρξε και εν μέρει υπάρχει μια σχετική -και λογική- παγωμάρα απέναντι στον Σεμέδο. Η διοίκηση των Πειραιωτών παραδοσιακά δεν βάζει κανέναν προπονητή ή ποδοσφαιριστή πάνω από την ιστορία και τη λειτουργία της ομάδας. Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και για τον Σεμέδο, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν με το 1,5 πόδι εκτός συλλόγου ακριβώς πριν ξεσπάσει το… “Semedo gate”. 
 
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει τον τρόπο να διαχειριστεί τον Σεμέδο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ωστόσο το κύμα υποστήριξης που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής από το εσωτερικό του τμήματος, είτε αθέατα, είτε και δημόσια δεν μπορεί να παρακαμφθεί από κανέναν. Δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές που εκφράστηκαν ανοικτά υπέρ του, ενώ και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο novasports.gr είχε αναφέρει πως περιμένει τον Σεμέδο να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις, αφού λυθεί κάθε νομική εκκρεμότητα. Αυτή η μεγάλη αγκαλιά του τμήματος, αλλά και η ποδοσφαιρική αξία του Σεμέδο, τον φέρνουν πιο κοντά στην καθημερινότητα του Ρέντη.

Για να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να τα βάλει για ακόμα μια φορά με τον εαυτό του, να κλείσει μάτια και αυτιά και να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά. Στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πέδρο Μαρτίνς, τίποτα δεν χαρίζεται και αυτό το έχουν βιώσει αρκετοί στο πετσί τους. Ο “Φοίνικας” είναι το προσωνύμιο που διεκδικεί ο ίδιος ο Σεμέδο για τον ίδιο και πρέπει να αποδείξει ακόμα μια φορά στον εαυτό του και στην κοινωνία πως μπορεί ν’αναγεννηθεί ουσιαστικά απ’ τις στάχτες του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate