Ολυμπιακός: Η κρίσιμη Παρασκευή για τον Βατσλίκ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη Παρασκευή για τον Βατσλίκ

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη Παρασκευή για τον Βατσλίκ

Τον Τόμας Βατσλίκ περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν θα προλάβει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο πρόσφατο παιχνίδι της Τσεχίας με το Βέλγιο ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε μετά από πάτημα του Λουκάκου. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού γύρισε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του με στόχο να προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Ο 32χρονος γκολκίπερ γλίτωσε τη μεγαλύτερη ζημιά και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Βατσλίκ πηγαίνει μέρα με τη μέρα, αλλά η κρίσιμη είναι η Παρασκευή.

Την Πέμπτη δεν φάνηκε κάτι όσον αφορά στον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να περιμένουν όλοι την προπόνηση της Παρασκευής. Ο Τόμας Βατσλίκ αναμένεται να κάνει ένα τεστ για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του και αν θα προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο. Η αγωνία είναι στο… κόκκινο για τον έμπειρο γκολκίπερ που είναι αλήθεια πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια.

Πάντως σε περίπτωση που ο Τόμας Βατσλίκ δεν τα καταφέρει να παίξει στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τότε είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του. Ο νεαρός γκολκίπερ έπαιξε τα τέσσερα από τα έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και είναι ένα παιδί που το εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate