Ολυμπιακός: Για τον Τικίνιο να ανησυχούν

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Για τον Τικίνιο να ανησυχούν

Ολυμπιακός: Για τον Τικίνιο να ανησυχούν

Το θωρηκτό Τικίνιο πήρε τα πάνω του, σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι αντίπαλοι του μπορούν να ανησυχούν.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴Τον είχαμε δει στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο Στανς της Αυστρίας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό είναι ότι ο Ολυμπιακός πήρε ένα "θωρηκτό" για την επίθεση του.
Το δεύτερο προσωπικό του γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι χαρακτηριστικό του Τικίνιο. Πλάτη στο τέρμα κι ας είναι πάνω του όσοι θέλουν. Τρεις αντίπαλοι τον μάρκαραν, αλλά εκείνος γύρισε και σούταρε. Εάν γυρίσει η μπάλα θα πάει μέσα. Και αυτή την κίνηση την είχαμε δει πολλές φορές σε εκείνη την προπόνηση. Δεν είχε βρεθεί κανένας στόπερ να του σταματήσει.

Ένα πραγματικό θηρίο που στάθηκε άτυχο στη διάρκεια της προετοιμασίας, με εκείνον τον τραυματισμό. Ο 30χρονος φορ με τα δύο γκολ που έβαλε κόντρα στον Απόλλωνα θα ξεμπλοκάρει. Είναι παίκτης που δεν θα σε εκθέσει και ξέρεις ότι θα πάρεις γκολ από αυτόν και όχι μόνο.

Και μπορεί να πει κανείς ότι "εντάξει στον Απόλλωνα τα έβαλε". Ναι στον Απόλλωνα τα έβαλε μία ομάδα με σφιχτή άμυνα και η οποία είχε βγάλει καλό πρόσωπο στην προετοιμασία της. Από έναν επιθετικό όπως ο Τικίνιο το πρώτο πράμα που ζητάει το κλαμπ είναι τα γκολ. Κι όμως από τον συγκεκριμένο ο Ολυμπιακός δεν παίρνει μόνο τα γκολ. Ο Βραζιλιάνος συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι της ομάδας του.

Δεν είναι ο φορ κολόνα που απλά περιμένει τη μπάλα στα πόδια ή στο κεφάλι. Είναι επιθετικός που κινείται συνεχώς, πιέζει και βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Βγαίνει πολύ ωραία στο ύψος της περιοχής και "σπάει" τη μπάλα και το έχει κάνει πολλές φορές ακόμη και σε ματς που δεν έχει σκοράρει.

Η εικόνα που έβγαζε και στα προηγούμενα ματς έδειχνε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι ο Τικίνιο θα βοηθήσει πολύ. Πλέον είναι καλά και φαίνεται ότι είναι πιο ελαφρύς. Και η ψυχολογία θα είναι με το μέρος του, αλλά φυσικά ως φορ πρέπει να ταϊστεί και όταν θα γίνεται σωστά θα κάνει κι αυτός τη δουλειά του. Για τον Τικίνιο πρέπει να ανησυχούν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και όχι ο Ολυμπιακός αν ο παίκτης αυτός θα προσφέρει στην ομάδα.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate