Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εμβιλά, τι γίνεται με Βατσλίκ, Μασούρα

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εμβιλά, τι γίνεται με Βατσλίκ, Μασούρα

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εμβιλά, τι γίνεται με Βατσλίκ, Μασούρα

Ο Γιαν Εμβιλά προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Τι ισχύει με Βατσλίκ και Μασούρα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Από την Παρασκευή (10/9) ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού επέστρεψαν στον Ρέντη και οι διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.
 
Το ευχάριστο από την προπόνηση της Παρασκευής είναι πως ο Γιαν Εμβιλά έβαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση. Ο Γάλλος χαφ στην προπόνηση της Τετάρτης είχε αισθανθεί ενοχλήσεις, αλλά από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο δεν ανησυχούσε για την κατάσταση του. Έτσι έμπειρος μέσος τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τόμας Βατσλίκ και την Παρασκευή ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες. Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι το Σάββατο τότε στο ματς με τον Ατρόμητο βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Όσον αφορά στον Γιώργο Μασούρα είναι καλύτερα, όμως, το θέμα είναι πως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Θα τον περιμένει και το Σάββατο ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate